15% på byxor & leggings! Kod BYXA15 i kassan

Yogaleggings Wisdom Owl - Soul Factory

799 kr

500 kr- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Yogaleggings som är underbart mjuka & sköna, med extra hög midja för bästa möjliga komfort. Det återvunna tyget är följsamt och stretchar utan att bli genomskinligt. Dessa tights sitter på plats i alla olika yogapositioner.

Wisdom Owl har en botten bestående av en turkosblå stjärnhimmel, en planet och en magnifik uggla i vitt/grått. Ugglan är ett kraftdjur som står för vishet, intuition, drömmar och transformation. Detta mönster har vi haft tidigare och då det varit så populärt hos våra kunder så valde vi att tillverka dem igen i detta nya återvunna material.  

Se passformen här:


Storlekar är alltid svårt på leggings då det beror så mycket på hur man vill att som ska sitta. Men efter att ha provat på många testpersoner så har vi kommit fram till ungefär så här. Dock ska tilläggas att de är mycket stretchiga så gå hellre ner om du ligger precis på skarven.

32/34 = XS
36/38 = S
38/40 = M
40/42 = L
42/46 = XL
46/50 = XXL

  • 85% återvunnen polyester, 15% spandex
  • Sanna i storleken. Har du normalt small så välj small. Ligger du mellan två storlekar så är det en smaksak hur man vill att dom sitter. Ta den mindre om du vill ha mer åtsittande känsla
  • Hög midja
  • Tvättas i 40 grader
  • Tillverkade i fabrik som drivs av förnyelsebar energi