Wow! Massor av nyheter!

Yogabyxa Svaha Urban Black - Urban Goddess

679 kr

500 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Våra Svaha yogabyxor är trendiga, löst sittande yogabyxor som du kommer att njuta av på och utanför mattan. Dessa yogabyxor är löst sittande, men inte skrymmande. Den speciella tygblandningen av hållbar bambu och ekologisk bomull känns underbart cool. Midjebandet är mjukt och rakt för att ge stöd åt magen, medan mittparten av byxorna har av en lösare passform ner till anklarna, som även de är mer åtsmitande - vilket gör att de håller sig på plats också vid de uppochnervända yogaposerna.

Om du gör en huvudsakligen stående yogaträning, knyter du de mjuka banden på Svaha hip loose fit yogabyxor i söta rosetter. Dessa hippa yogabyxor passar också bra till vardags. Superbekväma men ändå med en fin touch, vilket gör dem annorlunda från andra yogakläder.

  • Färg: Urban Black
  • Material: 64% bambu, 24% ekologisk bomull och 12% lycra
  • Passform: Lös passform i benen,  mjukt midjeband och snörning ner till


Att välja storlek

Innerbenslängd på byxorna är XS-S = 81cm, M och uppåt = 83cm. För att få passformen med lite loose fit som på bilderna, så bör ditt eget innerbensmått (från grenen ner till byxkanten vid foten) vara max 76 cm för att kunna ha storlek Storlek XS-S och max 78cm för storlek M och uppåt. Om du ligger mellan två storlekar så rekommenderar vi att du går upp en storlek.

Modellen på bilden är 175 cm lång och bär storlek small. Normal i storleken.

Urban Goddess använder ren ekologisk bomull till alla sina plagg, vilket gör att dina yogakläder andas tillsammans med dig. Urban Goddess yogakläder använder ett tryck istället för etiketter för att förhindra irritation eller klåda under dina heliga stunder.

Älska dina Urban Goddess yogakläder och de kommer att älska dig tillbaka. Tvätta vid 30 grader, med liknande färger och med avigsidan ut. Stryk inte över trycket.