STOR UTFÖRSÄLJNING

Yogabyxa Bhumi Pine - Urban Goddess

799 kr- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Urban Goddess Bhumi är bekväma yogabyxor i avslappnad, snygg modell. De är tillverkade av bambu och ekologisk bomull vilket ger dem en naturlig dry-fit funktion. Byxorna sitter bra på plats genom sitt breda, mjuka midjeband. De lösa benen går ihop i en mudd längst ner och du har två praktiska sidofickor som en extra detalj.

Byxorna är perfekta för dagarna då du helt enkelt inte har lust att ha på dig tajta yogaleggings, eller för de yogisar som trivs bättre i lösare byxor överlag. Oavsett vilket så är Bhumi yogabyxor ett utomordentligt tillskott i garderoben - både till yogan och för att slappa runt i hemma.

  • Modell: Bhumi
  • Färg: Pine (skogsgrön)
  • Material: bambu, ekologisk bomull & elastan
  • Två praktiska Sidofickor
  • Passform: Lös passform i benen, muddar nedtill och mjukt midjeband

XS (34/36)

S (36/38)

M (38/40)

L (40/42)

XL (42/44)

XXL (44/46)

Urban Goddess använder ren ekologisk bomull till alla sina plagg, vilket gör att dina yogakläder andas tillsammans med dig. Urban Goddess yogakläder använder ett tryck istället för etiketter för att förhindra irritation eller klåda under dina heliga stunder.

Älska dina Urban Goddess yogakläder och de kommer att älska dig tillbaka. Tvätta vid 30 grader, med liknande färger och med avigsidan ut. Stryk inte över trycket.