Wow! Massor av nyheter!

Örhänge Semiya Hoop Large - Nakila Collective

475 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Otroligt häftiga statement smycken från Nakila Collective. Här i form av ett par fantastiska örhängen, Semiya Hoop extra large (ringar).

Semiya örhängena är den perfekta tribal chic accessoaren för alla tillfällen! Förälska dig i dessa Berber-inspirerad örhängena med sina rötter från Nordafrika.
Vi kan inte nog säga hur mycket vi älskar dessa!

  • Material: Hänge mässing. Hoop (ringar) rostfritt stål.
  • Ytbehandling: Oxid 
  • Mönster på båda sidor.
  • Storlek örhänge : Längd 6cm, bredd 3,2cm
  • Vikt: 12,53g
  • Tjocklek ring: 0,8mm
  • Allergivänliga (nickelfria)
  • Etiskt producerat hantverk från Bali, Indonesien

Mer om "The collective":

Nakila collective skapar smycken med en berättelse, berättelser från livet. Smycken för den inre nomaden som går genom livet med en vild livlig nyfikenhet, stolthet och grace. Varje design för en alldeles speciell plats i hjärtat.

"Jag har enorm kärlek och tacksamhet till alla dessa kulturer och traditioner som har inspirerat mig att dela deras skönhet genom konstformen Konsten att utsmycka sig. Som dansare har jag alltid inspirerats av att utforska gamla kulturer och traditioner. Jag har haft den stora turen att få resa över hela världen och leva tillsammans med olika folkstammar och lära mig deras konstnärskap och ritualer "  Grundaren Brooke Vasicek

Hantverk & Fairtrade på Bali:

Alla smycken är tillverkade på Bali i Indonesien. De samarbetar med ett litet familjeföretag. Allt är handgjort och tillverkat i små upplagor. Slow fashion, fair trade och etisk tillverkning.

Skötselråd:  

För att kunna ha glädje av ditt smycke länge kan du ge det extra omtanke genom att ta av dem när du tränar, diskar och duschar. Undvik att bada i klorerat eller salt vatten. Förvara dem gärna i en smyckesask eller liknande för att undvika repor. Tänk på att förgyllning är en ytbehandling och kommer naturligt slitas med tiden