STOR UTFÖRSÄLJNING

Örhänge Cascade of Dreams Moon Star - Satya

1 445 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Magiska örhängen från Satya i förgylld mässing. Under gudinnans månens vakande blick skjuter stjärnor över himlen, en himmelsk kaskad som bär våra drömmar och tänder inspiration inom oss  
Från en vacker månskära ringlar med månsten stjärnprydda kedjor som symboliserar vägledning, inspiration och drömmar. 

Dessa örhängen får dig att stråla inifrån och ut.

  • Modell: Örhänge stift
  • Kristall: Månsten x3
  • Material: Förgylld mässing
  • Längd : 62mm
  • Måne:20 x 9 mm
    Stjärna: 6 mm
  • Symbolik: Månsten- Intuition, passion, lycka. Stjärna- Vägledning, inspiration och drömmar. Måne - Näring, skydd och vår inre gudinna.

Skötselråd:  

För att kunna ha glädje av ditt smycke länge kan du ge det extra omtanke genom att ta av dem när du tränar, diskar och duschar. Undvik att bada i klorerat eller salt vatten. Förvara dem gärna i en smyckesask eller liknande för att undvika repor. Tänk på att förgyllning är en ytbehandling och kommer naturligt slitas med tiden

Om Satya:
Satya Jewelry är designade med kärlek från en studio i New York. Varje smycke skapas utifrån en intention om att inspirera och bjuda in oss att förverkliga oss själva och bli det bästa vi kan bli.
En grundtanke i Satyas filosofi är att vår själ vägleder oss att hitta vårt inre ljus. De föreslår att vi låter vår intuition hjälpa oss att hitta den symbol eller kristall som resonerar bäst med vår inre sanning.

Satya smycken är framställda av skickliga hantverkare efter anrika traditioner i Indien och Thailand.  Alla som arbetar för Satya Jewelry har bra och säkra arbetsförhållande med en rimlig lön.
Satya värnar om vår miljö och vårt arv till nästa generation. De använder etiskt framställda stenar och giftfria kristaller i sin produktion.

När du handlar ett smycke från Satya Jewelry gör du samtidigt skillnad då en del av summan doneras till Satya Foundation som stödjer barnorganisationer. Hittills har de donerat mer än 1 miljon kronor med er allas hjälp!