Spirituell julshop!

Halsband Protected Path Hamsa Evil Eye Gold - Satya

1 750 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Öppet köp på julklappar tom 8/1-24

Magiskt halsband från Satya i förgylld mässing med ett hänge föreställande Hamsas hand som står för välsignelse och skydd. Bredvid Hamsas hand "The Evil Eye" (Onda ögat) som står för skydd, intuition och upplysning "Låt din ande vara lätt på din väg till sanning, för du är skyddad mot negativitet och skada" 

Extra magi till detta halsband från kristallerna månsten och labradorit som glimtar till i hängenas centrum och strålar ut i världen.

Detta halsband är en vacker påminnelse om att du är välsignad på din resa mot ditt sanna jag.

  • Modell: Halsband
  • Längd : 70 cm
  • Hänge Hamsas hand: 24 x 17,5 mm
  • Hänge Evil Eye: 16 mm diameter
  • Kristall: Månsten och Labradorit
  • Material: Förgylld mässing
  • Symbolik: HamsaVälsignelse och beskydd. Evil Eye- skydd, intuition, upplysning. MånstenIntuition, passion, lycka. Labradorit - fantasi, uthållighet, sanning

Skötselråd:  

För att kunna ha glädje av ditt smycke länge kan du ge det extra omtanke genom att ta av dem när du tränar, diskar och duschar. Undvik att bada i klorerat eller salt vatten. Förvara dem gärna i en smyckesask eller liknande för att undvika repor. Tänk på att förgyllning är en ytbehandling och kommer naturligt slitas med tiden

Om Satya:
Satya Jewelry är designade med kärlek från en studio i New York. Varje smycke skapas utifrån en intention om att inspirera och bjuda in oss att förverkliga oss själva och bli det bästa vi kan bli.
En grundtanke i Satyas filosofi är att vår själ vägleder oss att hitta vårt inre ljus. De föreslår att vi låter vår intuition hjälpa oss att hitta den symbol eller kristall som resonerar bäst med vår inre sanning.

Satya smycken är framställda av skickliga hantverkare efter anrika traditioner i Indien och Thailand.  Alla som arbetar för Satya Jewelry har bra och säkra arbetsförhållande med en rimlig lön.
Satya värnar om vår miljö och vårt arv till nästa generation. De använder etiskt framställda stenar och giftfria kristaller i sin produktion.

När du handlar ett smycke från Satya Jewelry gör du samtidigt skillnad då en del av summan doneras till Satya Foundation som stödjer barnorganisationer. Hittills har de donerat mer än 1 miljon kronor med er allas hjälp!