Spirituell julshop!

Halsband Truthful Guidance Crystal Pendulum- Satya

1 790 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Öppet köp på julklappar tom 8/1-24

Magiskt halsband från Satya i förgylld mässing med ett hänge av en klar kvartskristall som strålar av positivitet, helande och klarhet Underbara snidade detaljer på fattningen som håller kristallen formad till en pendel.  
"I helande avslöjas livets skönhet i full prakt".

Med detta halsband har du alltid universums visdom nära till hands.

  • Modell: Halsband
  • Längd : ca 75 cm
  • Hänge Klar kvarts  27mm / pendel
  • Material: Förgylld mässing
  • Symbolik: Klar kvarts- klarhet, harmoni, helande energi

Hur jobbar man med en pendel:

Lär dig hur pendeln rör sig och talar till just dig. Det är viktigt att lära sig vad som är "ja" och vad som är "nej". Hitta en bekväm plats och stilla ditt sinne. Ta några djupa andetag. Håll pendeln i din dominerande hand, mellan tummen och pekfinger. Säg "visa mig ja" och "visa mig nej" och notera hur svaren ser ut. Pendeln kan svänga vertikalt, horisontellt eller i cirkulära rörelser.

För att få igång pendeln kan du ställa frågor du redan vet svaret på. Till exempel, bor jag i staden xxx? Detta kan hjälpa dig att ansluta till pendeln och lära känna dess riktningssvängningar och hur den kommer att kommunicera med dig.

Förbli öppen. Precis som när du mediterar, försök att helt enkelt tillåta pendeln att kommunicera fritt med dig på ditt eget sätt. Ju mer öppen du är för att ta emot, desto lättare kan du och pendeln kommunicera. Kom ihåg att njuta av upplevelsen och lita på din förmåga att connecta. Pendeln är bara ett verktyg som är till för att hjälpa dig att komma närmare din egen intuition. Du har trots allt din egen inre sanning.

Skötselråd:  

För att kunna ha glädje av ditt smycke länge kan du ge det extra omtanke genom att ta av dem när du tränar, diskar och duschar. Undvik att bada i klorerat eller salt vatten. Förvara dem gärna i en smyckesask eller liknande för att undvika repor. Tänk på att förgyllning är en ytbehandling och kommer naturligt slitas med tiden

Om Satya:
Satya Jewelry är designade med kärlek från en studio i New York. Varje smycke skapas utifrån en intention om att inspirera och bjuda in oss att förverkliga oss själva och bli det bästa vi kan bli.
En grundtanke i Satyas filosofi är att vår själ vägleder oss att hitta vårt inre ljus. De föreslår att vi låter vår intuition hjälpa oss att hitta den symbol eller kristall som resonerar bäst med vår inre sanning.

Satya smycken är framställda av skickliga hantverkare efter anrika traditioner i Indien och Thailand.  Alla som arbetar för Satya Jewelry har bra och säkra arbetsförhållande med en rimlig lön.
Satya värnar om vår miljö och vårt arv till nästa generation. De använder etiskt framställda stenar och giftfria kristaller i sin produktion.

När du handlar ett smycke från Satya Jewelry gör du samtidigt skillnad då en del av summan doneras till Satya Foundation som stödjer barnorganisationer. Hittills har de donerat mer än 1 miljon kronor med er allas hjälp!