STOR UTFÖRSÄLJNING!

Ring Filippa Gold - Agapé Studio

795 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Ursnygg boho-ring från franska Agapé formad i en vacker båge. Lika snygg enkel som dubbel!

Inspiration:  Filippa representerar mod och djärvhet vid exakt rätt tillfälle.. Designad som en båge med runda mjuka ändor. gt och passar en äventyrlig livsstil. 

Ringen är tillverkat av återvunnen mässing och belagd med en värdefullt 3-mikronförgyllning som gör det väldigt tåligt och passar en äventyrlig livsstil. Ringen har en underbar mjuk och varm lyster som kommer att vara vacker länge. Ett riktigt blickfång.. Levereras i en fin ekologisk påse och ask. 

  • Material: 24k Förgylld mässing (3-mikron)
  • Storlek: Justerbar 50-58 (ca 16-18,5)
  • Ringen är ganska hård att ändra så ange din ungefärliga storlek under meddelande i kassan, så vi hjälper dig att få den rätt!
  • Bredd: 13 mm
  • Allergivänlig (Nickelfri, blyfri)
  • Vattentålig
  • 2-års garanti.
  • Levereras i ekologisk påse och ask.
  • Etiskt tillverkad i Frankrike

Skötselråd: 

Förgyllningen ligger på mässingen som en tunn yta och slits med tiden. Det är ofrånkomligt med alla förgyllda smycken, men sköter du om ditt nya smycke så kommer du kunna ha det med dig länge.
Mässing: Som vi älskar den varma härliga färgen av mässing! Mässing är en metall som oxiderar med tiden. Många tycker om denna patinan men vill du inte ha det så kan du kan putsa upp ditt smycke med en putsduk för mässing.
 
Ett litet husmorsstips: Vill du behålla det som det är finns även möjligheten att pensla på ett tunt lager med genomskinligt nagellack.

Agapé berättar sin historia:

"WORKING ON A DREAM". När vi bestämde oss för att följa vår passion för skapande visste vi att vi ville skapa ett autentiskt smyckesmärke som erbjuder en meningsfull historia bakom varje stycke.
Och så föddes Agapé Studio. Grundat i Paris i oktober 2019 kommer dess namn från det antika grekiska ordet som betyder "gudomlig och villkorslös kärlek," vilket representerar allt vi står för: vänlighet, kärlek och vänskap.
Under inflytande av den franska stadens eviga elegans producerar vår ateljé högkvalitativa men rimligt prissatta smycken inspirerade av den antika kulturen med en modern twist

SUBTIL DESIGN & IÖGONFALLANDE DETALJER. Varje smycke hämtar inspiration från en annan forntida civilisation, föremål eller målning, vilket ger känslan av att bära unika och meningsfulla smycken med en gripande historia bakom dem.

VÅRT MÅL  Efter flera års samarbete med några av de mest framstående mode- och smyckesmärkena har vi förstått vikten av transparens. En savoir-faire som ger dig,  kundkrets, insyn i tillverkningsprocessen 

Vi har satt som mål att ge fullständig klarhet i allt som pågår bakom kulisserna. Skapelseprocessen, från bara en idé  till 3D-modellering och gediget handarbete för att sedan noggrant packas i ekologiska påsar och askar.

Att skapa lyx utan att belasta vår värdefulla Moder Jord.

Vi tror att det redan finns tillräckligt med guld, ädelstenar och metaller som producerats på vår värdefulla planet. Vi använder återvunna metaller och ädelstenar till våra lyxiga boho smycken som samtidigt är vänliga mot vår Jord.

Att njuta av elegans med en klar medvetenhet, utan de skadliga effekterna. Vem skulle inte vilja det?