Mala halsband Spirit rosa Kalcit - Blush & Promise

1 099 kr

- Fri Frakt (vid köp från 599:- annars 49:- i frakt)
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Förälska dig i detta handgjorda mala från Blush & Promise där varje sten är speciellt utvald för att skapa ett smycke för både kropp och själ. Här med puder rosa jade. river stone och bergkristall.
På malat hänger en spetslipad rosa kalcit tillsammans med en handknuten toffs.
Njut av det vackra mala som ett fint smycke och känn in alla gottgörande energier som du bär med dig. 

Underbar att använda vid meditation.

 • Mala: Rosa jade, river stone och bergkristall. Totalt 108st. 6mm.
 • Hänge: Rosa kalcit
 • Längd: 80cm
 • Energi:
  Jade - Vit jade står för oskuldsfullhet, stillhet och transparens. Bär vit jade för tålamod, skönhet och ödmjukhet
  River stone - River Stone är känd för att ha en stark energi. Den är särskilt användbar när den används i malas eftersom den hjälper bäraren att jorda & grunda sig under meditation
  Bergkristall - Skapar en länk mellan våra själar och universums existentiella kraft. Denna kristall omvandlar, stärker och fokuserar vår energi.
  Rosa Kalcit - Hjärtats sten. Påminner oss om att ta hand om oss själva. När du tar hand om dig och gör dig själv lycklig gläds hela universum med dig.

Att meditera med mala halsband:

Välj en stilla plats. Sätt dig i en bekväm position och slut ögonen. Ta några djupa andetag och hitta ditt center. Om du vill använda ett mantra för denna övningen viska den högt eller stilla för ditt inre. Håll ditt mala i höger hand draperad mellan lång- och pekfinger. Börja vid stenen närmst hänget. Använd tummen för att dra nästa sten mot dig och har du ett mantra upprepar du det tyst för dig själ eller räkna de 108 stenarna tills du rest hela vägen runt till början. Vill du fortsätta meditationen, vänd riktning och börja om.

Att använda ett mala vid meditation är ett underbart hjälpmedel att hålla vårt medvetande fokuserat så det inte vandrar iväg