STOR UTFÖRSÄLJNING!

Halsband Wild Spirit Gold - Ananda Soul

2 599 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Smycken från Ananada Soul är ren kärlek i en liten ask. Här i form av ett fantastiskt litet halsband "Wild Spirit" 

Denna unika mynthalsband är kodat med den starka och djärva energin från den grekiska gudinnan Artemis och påminner oss om att vi i varje ögonblick har kraften att ta våra liv i egna händer. "This is my life", vilket är ingraverat på baksidan av myntet, är en förkunnelse av vår obändiga och råa självständighet gentemot allt som försöker lägga bojor på den vilda naturen hos vår mänskliga existens.

Detta mynthalsband vilar i en halvmåneformad infattning som tillåter myntet att vändas. Halsbandet har en skir och fin kedja som kan bäras i fyra olika längder. Lika vackert på egen hand som lager på lager med andra halsband. Skapat med underbar detaljrikedom. Bär detta halsband som en påminnelse om att ta kontroll och omfamna den vilda skönheten inom dig

Artemis känd som den grekiska gudinnan för jakt, vildmark, födelse, jungfrulighet och fertilitet. Hon lever efter sina egna regler. Hennes intensiva självständighet och hängivenhet gentemot allt liv – det vill säga jorden, växterna, djuren och mänskligheten – inspirerar oss att kliva in i vår egen djärvhet och styrka genom att ansluta oss till källan. Det är genom denna anslutning som vi själva blir en kraft av naturen för det goda.

Detta stärkande halsband som bär Artemis energi fungerar som en påminnelse om att leva autentiskt. Hennes budskap är att sluta jämföra, att äga sin rätt "detta är mitt liv" och att vara i frid med vår egen unika resa.

Artemis inspirerar oss att sitta med träden. Känna marken under våra fötter. Dansa vilt till pulsen av vårt eget hjärtslag. Älska högt och fullt ut. Artemis energi är ett starkt Ja till livet - ett passionerat uttryck för allas rätt att leva, vare sig det är djurvärlden, växtriket, människovärlden eller Moder Jord själv.

Hänget har en förtrollande bild av Artemis och är smyckat med rosenkvartskristaller, känt som "kärlekens" eller "hjärtats" sten, vilket främjar obetingad kärlek. Dess vårdande egenskaper verkar lugnande på nervsystemet och ökar lycka, självförtroende och harmoni.

  • 22k förgyllt sterling silver 925
  • Längd: Justerbart 36cm / 40.5cm / 45cm / 49cm
  • Hängets mått: 2 x 2 cm
  • Stenar: Rosenkvarts
  • Certifierade återvunna ädla metaller och hållbart framställda stenar
  • Varje smycke har välsignats i en balinesisk ceremoni.


Anandas grundfilosofi är att leva på ett vis så att världen hela tiden blir lite bättre. Det genomsyrar hela deras produktion, materialval, arbetsförhållande, design och kommunikation ut till alla medmänniskor.
Ditt Ananda smycke  är med och gör skillnad på följande vis:

  • Hjälper till att stödja en balinesisk familj i nöd via projektet ”Adopt a family”
  • Är tillverkad av hållbara och återvunna material
  • Ger jobb till mödrar med barn som lever på gatan i Bali
  • Bär på kraftfulla helande vibrationer

Skötselråd:  

För att kunna ha glädje av ditt smycke länge kan du ge det extra omtanke genom att ta av dem när du tränar, diskar och duschar. Undvik att bada i klorerat eller salt vatten. Förvara dem gärna i en smyckesask eller liknande för att undvika repor. Tänk på att förgyllning är en ytbehandling och kommer naturligt slitas med tiden

Om smycket: 

Denna design visar alla faser av månen när de reser sig över en bergskedja. Orden "Jag är hel i alla mina faser" är ingraverade på baksidan av detta vackra hängsmycke som bär energierna från Rainbow Moonstone, Labradorite och White Topaz.

I livets alla stunder är vi ett uttryck för hela himlen. Precis som månen höjer vi oss över detta jordiska plan i mångfaldiga versioner, varje version med sin unika betydelse. Låt detta vara din påminnelse: Du är perfekt, hel och komplett, precis som du är, och det finns ingenting du någonsin behöver ändra på det. Detta är ditt liv