GÅVA! 7 kristaller idag!*

Halsband I Grow with the light Gold - Ananda Soul

2 699 kr

- GÅVA - kristallkit. Skriv MIDSOMMAR som meddelande i kassan

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Smycken från Ananada Soul är ren kärlek i en liten ask. Här i form av ett fantastiskt halsband "I grow with the light" 

Det är ljuset som drar fröet upp från jorden. Det är ljuset som lyfter och tröstar dig till en högre version av dig själv. Om du behöver uppmuntran att skaka av dig bojorna av begränsande övertygelser, kan den här inskriptionen vara precis rätt påminnelse för dig: "I break free. I grow with the light". För jag kan bryta mig loss från allt jag antar håller mig tillbaka, och jag kan välja att dansa och växa in i ljuset, in i en ljusare och större version av mig själv

Tänk om du för en kort stund trodde att allt som händer inte händer mot dig, utan för dig? Tänk om du omfamnade tanken att universum konspirerar till din fördel?

Den halvmåneformade designen representerar den korta strimman av ljus efter den mörkaste av nätter. Det är ett löfte om hopp, tillväxt och framåtrörelse. En övergång från formlöshet till form. Prydd med skönheten hos månsten får bäraren av detta halsband välsignelser av kärleksfullt mod att våga och vara djärvare, att träda in i ljuset.

Denna design är förknippad med den växande halvmånen i måncykeln.

Även om du kanske vill bära smycket kopplat till den fas du föddes under, vila i vetskapen om att vi är en uttryck av hela himlen. Använd det som din medicin. Mixa och matcha. Lita på det du dras till. Det finns inga eller rätt eller fel.

  • 22k förgyllt sterling silver 925
  • Längd: Justerbart 44 cm / 48 cm / 52 cm / 56 cm
  • Hängets mått: 3 x 2.35 cm
  • Stenar: Regnbågsmånsten
  • Certifierade återvunna ädla metaller och hållbart framställda stenar
  • Varje smycke har välsignats i en balinesisk ceremoni.


Anandas grundfilosofi är att leva på ett vis så att världen hela tiden blir lite bättre. Det genomsyrar hela deras produktion, materialval, arbetsförhållande, design och kommunikation ut till alla medmänniskor.
Ditt Ananda smycke  är med och gör skillnad på följande vis:

  • Hjälper till att stödja en balinesisk familj i nöd via projektet ”Adopt a family”
  • Är tillverkad av hållbara och återvunna material
  • Ger jobb till mödrar med barn som lever på gatan i Bali
  • Bär på kraftfulla helande vibrationer

Skötselråd:  

För att kunna ha glädje av ditt smycke länge kan du ge det extra omtanke genom att ta av dem när du tränar, diskar och duschar. Undvik att bada i klorerat eller salt vatten. Förvara dem gärna i en smyckesask eller liknande för att undvika repor. Tänk på att förgyllning är en ytbehandling och kommer naturligt slitas med tiden

Om smycket: 

Denna design visar alla faser av månen när de reser sig över en bergskedja. Orden "Jag är hel i alla mina faser" är ingraverade på baksidan av detta vackra hängsmycke som bär energierna från Rainbow Moonstone, Labradorite och White Topaz.

I livets alla stunder är vi ett uttryck för hela himlen. Precis som månen höjer vi oss över detta jordiska plan i mångfaldiga versioner, varje version med sin unika betydelse. Låt detta vara din påminnelse: Du är perfekt, hel och komplett, precis som du är, och det finns ingenting du någonsin behöver ändra på det. Detta är ditt liv