GÅVA! 7 kristaller idag!*

Halsband Hold Me With Care Necklace - Ananda Soul

3 198 kr

- GÅVA - kristallkit. Skriv MIDSOMMAR som meddelande i kassan

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Smycken från Ananada Soul är ren kärlek i en liten ask. Här i form av ett otroligt vackert halsband "Hold me with care" 
Detta undersköna långa talismanhalsband är en mild men ändå kraftfull version av ärkeängeln Ariel och hans starka lejon, som symboliserar vår inneboende styrka och livskraften som strömmar genom oss.

Omgivet av en kraftfull spetsfacetterad citrin och diamantformad Herkimer-kvarts, bär detta mynt orden "Walk gently", som påminner oss om att närma oss livet med uppmärksamhet.

Omfamna din inneboende styrka, gå försiktigt i världen och utstråla alla varelsers sammanlänkning med detta förtrollande ärkeängel Ariel-mynthalsband.

 • 22k förgyllt sterling silver 925
 • Längd: Justerbart 64 cm / 68 cm / 72 cm / 76 cm
 • Hängets mått: 3cm
 • Mått Citrin hänge: 1.5 cm
 • Mått Herkimer hänge: 1 cm
 • Stenar: Citrin och Herkimer kvarts kristall
 • Certifierade återvunna ädla metaller och hållbart framställda stenar
 • Varje smycke har välsignats i en balinesisk ceremoni.


Anandas grundfilosofi är att leva på ett vis så att världen hela tiden blir lite bättre. Det genomsyrar hela deras produktion, materialval, arbetsförhållande, design och kommunikation ut till alla medmänniskor.
Ditt Ananda smycke  är med och gör skillnad på följande vis:

 • Hjälper till att stödja en balinesisk familj i nöd via projektet ”Adopt a family”
 • Är tillverkad av hållbara och återvunna material
 • Ger jobb till mödrar med barn som lever på gatan i Bali
 • Bär på kraftfulla helande vibrationer

Skötselråd:  

För att kunna ha glädje av ditt smycke länge kan du ge det extra omtanke genom att ta av dem när du tränar, diskar och duschar. Undvik att bada i klorerat eller salt vatten. Förvara dem gärna i en smyckesask eller liknande för att undvika repor. Tänk på att förgyllning är en ytbehandling och kommer naturligt slitas med tiden

Om smycket: 

Ärkeängeln Ariel, Guds lejon, är känd som väktaren av naturen, djuren och den gudomliga magin. Denna icke-binära varelse inbjuder oss att återknyta kontakt med vår instinktiva essens djupt sammanflätad med Moder Natur. Ingraverat med orden "Walk gently", tjänar mynthänget som en mild påminnelse om att närma oss vår jordiska existens, oss själva och andra med uppmärksamhet och nåd.

Den magnifika citrinen, som liknar ett lejons kraftfullhet, representerar manipura eller solar plexus chakra. Denna kraftsten stimulerar vår eld och kreativitet, ingjuter mod och vitalitet. Dess varma och energigivande energi rör själen till handling och driver oss att följa vår personliga vilja och ge oss ut på vår unika väg med kraft.

Herkimer Quartz, den mest potenta bland alla kvartskristaller, fungerar som en kraftfull förstärkare av andlig energi. Den tjänar som en kanal för den universella livskraften, och förstärker vår koppling till det gudomliga riket.

Genom att bära detta halsband omfamnar vi ärkeängeln Ariels visdom och vägledning samtidigt som vi hedrar oss själva såväl som världen omkring oss.

Även om ärkeängeln Ariel har betydelse i judendomen och kristendomen, är det viktigt att notera att vårt fokus ligger i att utnyttja avsikten och energin bakom denna symbol, snarare än att främja någon specifik religiös tro