Stor utförsäljning!

Armband x 3 Shivani - Nakila Collective

950 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Galet snygga statement smycken från Nakila Collective. Här i form av ett set med 3 fantastiska armringar, Shivani
Tre solida ringar i italiensk mässing ingraverade med ett indiskt hennahandmönster i urskön boho-stil. Det är lite tyngd i dessa så de ger en väldigt känsla.

  • Material: Italiensk mässing
  • Ytbehandling: Oxid 
  • Storlek; 6,5cm i diameter
  • Vikt: 74g (set om 3st)
  • Etiskt producerat hantverk från Bali, Indonesien
  • Allergivänlig (nickelfri)

Mer om "The collective":

Nakila collective skapar smycken med en berättelse, berättelser från livet. Smycken för den inre nomaden som går genom livet med en vild livlig nyfikenhet, stolthet och grace. Varje design för en alldeles speciell plats i hjärtat.

"Jag har enorm kärlek och tacksamhet till alla dessa kulturer och traditioner som har inspirerat mig att dela deras skönhet genom konstformen Konsten att utsmycka sig. Som dansare har jag alltid inspirerats av att utforska gamla kulturer och traditioner. Jag har haft den stora turen att få resa över hela världen och leva tillsammans med olika folkstammar och lära mig deras konstnärskap och ritualer "  Grundaren Brooke Vasicek

Hantverk & Fairtrade på Bali:

Alla smycken är tillverkade på Bali i Indonesien. De samarbetar med ett litet familjeföretag. Allt är handgjort och tillverkat i små upplagor. Slow fashion, fair trade och etisk tillverkning.

Skötselråd:  

För att kunna ha glädje av ditt smycke länge kan du ge det extra omtanke genom att ta av dem när du tränar, diskar och duschar. Undvik att bada i klorerat eller salt vatten. Förvara dem gärna i en smyckesask eller liknande för att undvika repor. Tänk på att förgyllning är en ytbehandling och kommer naturligt slitas med tiden