Armband "Magic is Real" 11:11 - Soul Factory

249 kr

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Armband med texten "Magic is Real" på framsidan och 11:11 på baksidan. Armbandet är tillverkat i rostfritt stål som är både hållbart och lättskött. Justerbar storlek på längden så det ska passa alla handleder. 

Bär armbandet och se det som en daglig påminnelse om att vi alla är en del av någonting större och att du kan använda dina tankar för att manifestera och styra ditt liv i den riktning som du önskar. Läs mer om betydelsen av 11/11 här nedanför.

Inom numerologin pratas det om hur siffror har ett särskilt inflytande på våra liv och genom att tyda dessa kan vi få vägledning och en större förståelse för vår inre och yttre värld. 11:11 är transformationens tal. Ettorna står för nystart ,begynnelse, upplysning och nya möjligheter. Att se 11:11 kan vara ett starkt budskap om att det du tänker på just nu, kommer att manifesteras med full kraft.

En del påstår att 11:11 är en speciellt magisk tid på dagen och alla de önskningar du går och bär på kan du nu be om och se dem förverkligas i ditt liv. Det kan också vara en påminnelse till oss att vi skapar våra egna liv med våra tankar och intentioner. Att vi ska börja skapa medvetet och inte fastnar i gamla tankemönster.

Det finns också en värme i att tänka att någon eller något i det fördolda ser efter oss och lämnar budskap till oss. Att det finns något som förenar oss och har en mening bortom vår förståelse. 11:11 kan vara en början till att bli mer medveten om alla symboler och budskap som finns runt om oss.

I Laura Lynne Jackson bok ”Tecken-Universums hemliga språk”, kan du läsa mer om hur du kan urskilja och mer aktivt börja kommunicera med den andliga kraft och visdom som finns runt om och inom oss. I boken kan du läsa om hur vi får budskap genom olika symboler och osannolika sammanträffande för att skapa mening och tröst i våra liv.

Det finns många teorier och aspekter av 11:11 men för att göra det till en magisk del av ditt liv, våga lita till din inre röst och vad som klingar an i din själ. Våga experimentera och ha roligt när du blir mästaren i ditt eget liv.