15% på byxor & leggings! Kod BYXA15 i kassan

Armband I am whole - Ananda Soul

1 795 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Smycken från Ananada Soul är ren kärlek i en liten ask. Här i form av Armbandet I am whole

Månen är en vacker påminnelse om att oavsett vilken fas jag är i mitt liv så är jag fortfarande hel. Det finns perfektion i hur himlen möter jorden. Det finns fullbordande i hur du vandrar på jorden vid varje given tidpunkt. Må detta vackra armband påminna dig om att ditt värde och ditt ljus är medfödda grundläggande aspekter av vem du är. Ingen och ingenting kan någonsin ändra det – inklusive du själv.

  • 22kt guldpläterat återvunnet 925 sterling silver, labradorit och månsten
  • Storlek Justerbar 17cm / 19cm
  • Storlek Måne: 1,24 x 0,66 cm
  • Storlek stenens berlock:  0,8 x 0,65 cm
  • Certifierade återvunna ädla metaller och hållbart framställda stenar
  • Varje smycke har välsignats i en balinesisk ceremoni.


Anandas grundfilosofi är att leva på ett vis så att världen hela tiden blir lite bättre. Det genomsyrar hela deras produktion, materialval, arbetsförhållande, design och kommunikation ut till alla medmänniskor.
Ditt Ananda smycke  är med och gör skillnad på följande vis:

  • Hjälper till att stödja en balinesisk familj i nöd via projektet ”Adopt a family”
  • Är tillverkad av hållbara och återvunna material
  • Ger jobb till mödrar med barn som lever på gatan i Bali
  • Bär på kraftfulla helande vibrationer

Skötselråd:  

För att kunna ha glädje av ditt smycke länge kan du ge det extra omtanke genom att ta av dem när du tränar, diskar och duschar. Undvik att bada i klorerat eller salt vatten. Förvara dem gärna i en smyckesask eller liknande för att undvika repor. Tänk på att förgyllning är en ytbehandling och kommer naturligt slitas med tiden.

Om designen:

Detta armband bär energierna från Nymånen – representerad av en vacker labradorit –, fullmånen – en vacker regnbågsmånsten –, halvmånarna – allt en vacker och lekfull påminnelse om att vi är allt det oavsett vilken fas vi är inne.

I livets alla stunder är vi ett uttryck för hela himlen. Precis som månen höjer vi oss över detta jordiska plan i mångfaldiga versioner, varje version med sin unika betydelse. Låt detta vara din påminnelse: Du är perfekt, hel och komplett, precis som du är, och det finns inget du någonsin behöver ändra på det. Det här är ditt liv.

Kanske vill du bära armbandet kopplad till månfasen du föddes i? Vila i vetskapen om att vi är ett uttryck för hela himlen. Använd det som din medicin. Mixa och matcha. Lita på det du dras till. Det finns inga fel eller rätt.