STOR UTFÖRSÄLJNING!

Klänning Ananda återvunnen sari Nr 77

900 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Bohemisk omlott klänning tillverkade i återvunnen sari. Supervackra och unika med olika mönster och färger. Söt volang nertill och tunt band med tofs och gulddetalj. Längre ärm med resår nertill. Det finns inte två lika klänningar. Varje plagg har tidigare burits av en indisk kvinna. Bär den med stolthet, till stranden, vardags eller varför inte en kväll ute med gänget. . 

  • Modell: Ananda omlott klänning
  • Slow fashion
  • reuse - renew - recycle
  • Storlek: M/L
  • Färg: Saffransgul med inslag av orange/röd.
  • Tvättråd: Handtvätt i kallt vatten. eller maskintvätt på Silk program.

Längd mitt bak: 133 cm


EN HYLLNING TILL HENNES BERÄTTELSE

WithSegerqvist är ett hållbart klädmärke som skapar exklusiva plagg med kärlek till vår moder jord och Indiskt textilarv. Det bygger på ett småskaligt skapande på och viljan att ta vara på och låta fler få njuta av en textilskatt full av skönhet och liv.

Vår huvudsakliga kollektion består av exklusiva plagg skapade av handplockade återvunna saris. Allt från lyxiga silkeskimonos till romantiska klänningar, där varje plagg är unikt och bär en historia om en indisk kvinna som vi vill hylla.

Vi erbjuder även en exklusiv kollektion med växttryckta kaftaner och klänningar. Skapade i handvävd hållbart framtagen bambu och viskos, som tryckts för hand med blommor och blad för säsongen. Framtagna på en kvinnodriven verksamhet med en mission att bevara lokala hantverkstekniker, specialicerade på växttryck och handvävning. Plaggen härifrån är handvävda, skapade med handsydd finish & mycket omsorg.

Viljan är att hylla hennes historia, den unika berättelse varje plagg berättar genom sitt hantverk eller genom att tidigare varit en ärofylld sari hos en indisk kvinna. Precis som vi är unika, är varje plagg unikt och bär en egen karaktär och känsla. Kläderna vänder sig till både kvinnor & män och vi älskar att se som bäras vidare.

En liten del av intäkten är även med och bidrar till skolgången för indiska flickor på landsbygden, för att stötta flickor att växa upp till en värld av möjligheter.

Viktigt!

Denna kimono är tillverkad av återvunna sari som Indiska kvinnor har burit med stolthet. Vi älskar tanken att återanvända vackra tyger "slow fashion" när den är som bäst. 

Viktigt att tänka på när man köper plagg  som är tillverkat av återvunna tyger. Det kan finnas oregelbundenheter. Det kan vara små trådar eller små obetydliga fläckar. Detta ska inte ses som fel utan som en som en fantastisk del i hur plagget tidigare använts. var stolt över att du har valt ett plagg som hjälper naturen på rätt håll. Och samtidigt ser du helt galet snygg ut! NO WASTE.