Kylväska Acacia Hazel - Wandering Folk

995 kr

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

En superlyxig och vacker cooler bag från  Wandering Folk som blir den perfekta vännen när du ger dig ut på äventyr. Här håller alla dina snacks och godsaker sig fräscha hela dagen. Väskan är vadderad och välisolerad med ett genomskinligt innerfoder som är fäst med kardborreband som du lätt kan ut och tvätta. Sömmarna är förseglade för att undvika läckage.
Det vackra yttertyget är tillverkat av slitstark vävd bomull. Även handremmarna och axelbandet är av samma vävda slitstarka bomull och med axelplatta och handtag i konjaksfärgat läder har Wandering Folk skapat en riktigt spännande look. Väskan har en stadig botten klätt i ett kraftig svart tyg med fyra fötter av mässing.
Upptäck även de underbara picknickfiltarna och kuddarna från Wandering Folk  

  • Modell: Acacia Hazel - Blommigt mönster i bruna toner på en beige botten
  • Volym: 26L 
  • Mått: Höjd 26 cm  x Bredd 38 cm  x  Djup 26 cm.

1% for the Planet and Rainforest Rescue

Wandering Folk älskar naturen och brinner för vår miljö. Därför har de ingått i ett samarbete med Rainforest Rescue för att hjälpa till att skapa en hållbar framtid så att vi kan fortsätta att njuta av våra picknickar ute i det vilda och känna att vi gjort skillnad. 1% av all Wadering Folks försäljning går till Rainforest Rescue som jobbar helt ideellt. Rainforest Rescue jobbar för att rädda våra regnskogar och biologiska mångfalden. Tills nu har man återplanterat 330 000 träd i våra regnskogar.