Wow! Massor av nyheter!

Yogabyxa Agni Charcoal - Urban Goddess

899 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Urban Godess Agni yogabyxor är superbekväma och har tillverkats med ultramjuk, GOTS-certifierad ekologisk bomull. Raka och bredare byxben som gör att de känns luftiga och sköna under ditt yogaflow. Snygg och modern design! Dessa superbekväma yogabyxor har ett högt och brett midjeband som ger extra stöd runt höfter och mage. Detta gör dessa svarta yogabyxor perfekta för långsamma yogaformer som Yin och Restorative yoga.

De lösa byxbenen kommer inte i vägen under dina yogaövningar då de är tillräckligt smala, vilket innebär att du inte kommer att hindras av extra tyg. En ny storfavorit i yogagarderoben! Det är hur bekvämt som helst!


  • Färg: Charcoal (mörkgrå)
  • Material: 92% ekologisk bomull & 8% elastan
  • Ben: Raka och breda byxben
  • Midja: Högt och brett midjeband

Urban Goddess använder ren ekologisk bomull till sina plagg, vilket gör att dina yogakläder andas tillsammans med dig. Urban Goddess yogakläder använder ett tryck istället för etiketter för att förhindra irritation eller klåda under din heliga stunder.

Älska dina Urban Goddess yogakläder och de kommer att älska dig tillbaka. Tvätta vid 30 grader, med liknande färger och med avigsidan ut. Stryk inte över trycket.