Wow! Massor av nyheter!

Yogalinne Surya Black - Urban Goddess

625 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Yogalinne Surya från Urban Goddess är ett active wear linne som passar perfekt till alla typer av yoga, bland annat hot yoga och annan mer utmanande träning. Linnet har supermjukt material och är tillverkat i bambu, ekologisk bomull och lycra. Det är både robust och stretchigt och ger en liten formningseffekt och ett bra stöd. På baksidan av yogalinnet finns en vacker lotusblomma som står för visdom och utveckling. 

Om Surya: På sanskrit står Surya för solen. Denna kraftfulla energi representerar entusiasm, styrka och upplysning. Yogalinnet Surya passar alla kraftfulla yogaställningar perfekt.

  • Färg: Black 
  • Lotusblomma på baksidan
  • Material: 64% bambu 24% ekologisk bomull 12% lycra
  • Tvättas vid 30° grader med liknande färger
  • Torktumla ej!

Modellen är 1,75m och bär storlek S.

XS (34/36)

S (36/38)

M (38/40)

L (40/42)

XL (42/44)

XXL (44/46)

Om Urban Goddess

Urban Goddess är ett medvetet yogamärke. Företaget använder endast certifierat ekologisk bomull till sina plagg, vilket inte enbart är snällt mot människorna som arbetar med den på dags basis och miljön vi alla bär ansvar för, utan också ger dig alla fördelar som det är att ha på sig ett tyg som andas och är naturligt. Dessutom har de tagit bort alla tvättlappar som kan störa och klia under träningen. Dessa har istället ersatts med stämplar direkt på tyget. 

Surya yogalinne är OCS-certifierad (Organic Content Standard). Dessutom är bambu Oekotex STeP certifierad, vilket är den högsta slutna kretsen miljövänliga och säkra varianten av bambu. Dessutom producerar Urban Goddess helt koldioxidneutralt. Urban Goddess yogakläder är också Peta-godkända veganska. Så Urban Goddess är verkligen hållbar, bra för dig, bra för planeten.