Wow! Massor av nyheter!

Tanah Folk

Tanah Folk har sitt ursprung i Byron Bay, Australien vilket vi tycker känns direkt på känslan och mönstren! Tanah Folk har underbara bohemiska kjolar, kimonos, blusar och klänningar. Alla plaggen är tillverkade i luftig, skön rayon. 

Tanah Folk har ett sammansvetsat team av hantverkare som de arbetar nära med på Bali. De stödjer även välgörenhetsorganisationer på både Bali och i Australien.Tanah Folk har sitt ursprung i Byron Bay, Australien. Grundaren Beanz designade t-shirts som ett sidoprojekt och blev inspirerad att utöka sitt varumärke genom att ta fram några kjolar att fotografera med t-shirtarna. Dessa kjolar sålde slut omedelbart och Tanah Folk fortsätter nu att växa med den bohemiska stilen som sitt nya signum. 

 "Jag är stolt över att ha ett sammansvetsat team av hantverkare som jag arbetar nära med på Bali, som alla nu är bland mina allra närmaste vänner. Tanah Folk stödjer välgörenhetsorganisationer på Bali och Australien. Jag är glad över att ha fler produkter som läggs till i kollektionen, och fortsätter att bli inspirerad och drömmer om nya mönster och idéer." //Beanz, grundare & Creative Director