Väska Bellis Nr 6 - Sissel Edelbo

1 499 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Snygga bohemiska väskor gjorda av återvunna indiska kantha-filtar från danska Sissel Edelbo. Denna väskan är helt unik. Det finns inte två exakt lika. 

De återvunna filtarna har noggrant valts ut av teamet på Sissel Edelbo och har sedan designats om till en väska så att historien bakom kan fortsätta hos nästa ägare. Perfekt för att förvara alla dina favoritsaker i. Kan användas som beach bag, jobb väska eller yoga väska - you name it! Väskan är dekorerad med handbroderade fransar med bjällror. De 53 cm långa handtagen sträcker sig på utsidan av väskan och skapar extra stabilitet.

Designad med en praktisk innerficka för dina mindre tillhörigheter.

(bild 2-5 är endast inspirationsbilder)

  • Färger: multifärgad med blommönster 
  • Bredd: 60 cm
  • Höjd: 38 cm
  • Djup: 19 cm
  • Längd på handtag: 53 cm

Denna väska är tillverkad av återvunna indiska kantha-filtar. Vi älskar tanken att återanvända vackra tyger "slow fashion" när den är som bäst. Samtliga tyger är tvättade före man har sytt om dom till trendiga kimonos. Därför kan man också se spår av att väskans tyg har blivit använt sen tidigare.

Viktigt att tänka på när man köper plagg/accessoar som är tillverkat av återvunna tyger. Det kan finnas oregelbundenheter. Det kan vara små trådar eller små obetydliga fläckar. Detta ska inte ses som fel utan som en som en fantastisk del i hur plagget/accessoaren tidigare använts. var stolt över att du har valt ett plagg som hjälper naturen på rätt håll. Och samtidigt ser du helt galet snygg ut! NO WASTE.