Klänning Tithonia T-dress Nr 263 - Sissel Edelbo

1 899 kr- Fri Frakt (gäller vid köp över 599:-, annars 49:-
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Vacker och snyggt bohemisk klänning från danska Sissel Edelbo. Klänningen har en tidlös, romantisk look som passar till vårens och sommarens alla tillfällen. Klassisk crossover-klänning ger en vacker siluett som alla klär i! Klänningen har en längd på 2/4 med smickrande volanger. Snygg slits till knäna på båda sidorna av klänningen. Brett elastiskt band under bysten samt ett snöre som kan knytas till en snygg rosett för en extra detalj. Denna klänningen går till så många användningsområden. Ha den till vardags med gympaskor och en kofta eller till fest.  Avslappnad modell som passar allt längder och former. 

Klänningen har en magisk blandning av färger och mönster. 

OBS! 4 sista bilderna enbart för inspiration! Ej rätt mönster

Storleksguide (Onesize S-XL):

  • Total längd: 150 cm

  • Bröstmått avslappnad 78 cm

  • Bröstmått sträckt 104 cm

  • Sanne och Sandra på första bilderna är small. Sista två bilderna på Katarina är XL. Dessa visar enbart modellen på klänningen (ej mönster)

Denna klänningen är helt unik. Det finns inte två exakt lika.  

Klänningen är tillverkad av återvunna sari som Indiska kvinnor har burit med stolthet. Vi älskar tanken att återanvända vackra tyger "slow fashion" när den är som bäst. Samtliga tyger är tvättade före man har sytt om dom till trendiga kjolar, kimonos, blusar och klänningar. Därför kan man också se spår av att plaggets tyg har blivit använt sen tidigare.

Viktigt att tänka på när man köper plagg  som är tillverkat av återvunna tyger. Det kan finnas oregelbundenheter. Det kan vara små trådar eller små obetydliga fläckar. Detta ska inte ses som fel utan som en som en fantastisk del i hur plagget tidigare använts. var stolt över att du har valt ett plagg som hjälper naturen på rätt håll. Och samtidigt ser du helt galet snygg ut! NO WASTE.