IDAG! Få unik boho-tygkasse som gåva*

Yogaleggings New Elements - Moonchild Yogawear

895 kr

650 kr- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Med sin unika och bekväma passform, fantastiska hållbarhet och material av högsta kvalitet är de här yogabyxorna from Moonchild Yoga Wear perfekt för yoga, fitness och löpning. Moonchilds produkter är utformade i Danmark, och tillverkas i EU med certifierat miljövänliga tyger från Italien.

Moonchild Yoga Wear är ett danskt, eko-medvetet activewear-märke, sprunget ur en dröm om att skapa yoga- och träningskläder av högsta kvalité med unika detaljer – och miljön – i åtanke. Varje modell har sin egen historia och designas med en stor passion för yoga, fitness och mode, vilket har genererat unika och användbara yogaplagg för den som vill ha något utöver det vanliga.

New Elements en helt fantastiskt design som verkligen sticker ut från mängden och drar till sig blickar. Byxorna går i nyanser av  blått, vitt och orange, och för tankarna lite till de färgskiftningar vi ser på himlen när den går från morgon till kväll eller omvänt.

  • Normal midja, hellånga leggings
  • Tillverkade med rörelsefrihet, komfort och hållbarhet i åtanke
  • Material: Eco-tex: snabbtorkande (tillverkat i Italien) 
  • 86% Polyester 14% Elastan


Storleksguide
Moonchild Yoga Wears midjeband kan kännas lösare än du är van vid med andra yogabyxor och leggings. Detta beror på att de inte är elastiska och på så vis inte skär in i dig och skapar obehag. Designen är tänkt att öka rörelsefriheten när det behövs och samtidigt ge dig en åtsittande passform för prestanda, komfort och hållbarhet. Om du ändå är osäker rekommenderar vi att du går ner en storlek för att få optimal passform.