Yogamatta eKO SuperLite 1,5 mm Majesty Marbled - Manduka

529 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Öppet köp tom 8/1-23
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Mandukas eKO reseyogamatta är ett bra val för dig som vill ha en högpresterande, hållbar yogamatta OCH du som bryr dig lite extra om miljön. Denna matta är bra för dig som svettas lite till medel under passet.

Framtagen av erfarna yogalärare, som sätter högt värde på högpresterande och miljövänlig matta. En lätt matta som passar perfekt för dig som är på resande fot. Passar bra att lägga i en resväska.

Den yttre ytan består av patenterade, slutna celler av naturgummi. Eftersom cellerna är slutna så tränger inte svetten in i mattan vilket gör den hygienisk.

  • Färg: Majesty Marbled, lila, rosa, gul marmorerad i olika nyanser
  • Vikt: ca 1 kg (varierar lite från matta till matta)
  • Mått: 61 cm x 180 cm x 1,5 mm 
  • Material: Gummi från gummiträd (ej från Amazonas)
  • 99% fri från latex och passar därför bra för de flesta som har en latexallergi.

Den sjögräs lika texturen med överlägsen dämpning är mjuk mot din kropp och bra för miljön. Denna naturliga gummimatta skapas genom en giftfri process och är helt fri från de skummedel och mjukgörande
medel som finns i många andra mattor. 

En av de mest slitstarka miljövänliga reseyogamattan på marknaden. Utvecklad under 4 års tid i samarbete med yogalärare. Utformad för att ge den ultimata kombinationen av dämpning och grepp. Ingen PVC
eller giftiga mjukgörare. 

Rengöring: Vi rekommenderar att du använder Manduka Mat Restore eller en utspädd organisk äppelcidervinäger (50/50) och en fuktig trasa eller svamp. Lägg inte eKO-mattan i tvättmaskinen och spola/skölj inte av den heller, eftersom det kommer att påskynda materialets biologiska nedbrytning och förstör mattan.

Om du tycker att du glider för mycket på mattan så prova med att tvätta den med utspädd äppelcidervinäger alternativ Manduka Mat Restore. En bra rengjord matta gör stor skillnad. Rengör den därför regelbundet din reseyogamatta.

Alla ekologiska mattor kan avge en stark doft. Detta är ett tecken på att mattan är tillverkad av giftfritt gummi och är inte farligt eller skadligt. Doften avtar med tiden. Om man är känslig för starka dofter bör man välja en matta som inte ekologisk. Man kan också prova att tvätta mattan enligt ovan.

Svårt att välja yogamatta? Se vår guide till rätt yogamatta här: GUIDE