Wow! Massor av nyheter!

Yogamatta PROLite Midnight Extra bred och extra lång - Manduka

1 599 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Det här är mattan för dig som behöver extra mycket utrymme under din yogaklass. Den här modellen är extra väl tilltagen på både längd och bredd med sina 76 x 200 cm. Mandukas yogamatta PROLite Mat är som PRO men lite tunnare. Med en livstids garanti har det varit omtalad som en av marknadens bästa matta i många många år.

En mjukt dämpande känsla och mycket greppvänlig yta. Toppskikt av halkdämpande material. Den stängda cellytan förhindrar fukt, mikrober eller bakterier från att absorbera in i mattan och mattan är väldigt lätt att rengöra. Bra att ha med på resan pga låg vikt. 

Denna mattan blir bara bättre med flitigare användning! OEKO-TEX certified och helt giftfri produktion. 100% latexfri och passar därför bra för de som har en latexallergi..

  • Färg: Midnight (mörkblå)
  • Mått: 76 cm x 200 cm x 4,7mm (extra bred och extra lång)
  • Vikt: 2,3 kg
  • 100% fri från latex 
  • Livstids garanti

Rengöring: Lätt att torka av med fuktig trasa. Använd gärna Manduka mattvätt Renew. Tvätta ej i tvättmaskinen eller spola av med vattenslang!

Precis som dina favoritjeans eller ett par skor så behöver mattan en inkörningsperiod för att den ska bli riktigt bra, och som Du vill ha den. Man kan räkna med ca 3 månaders daglig användning. Om att slippa vänta på detta rekommenderar vi att man ser videoklippet här nedan där Manduka visar hur man på ett enkelt sätt kan strö salt på mattan och låta stå i 24 timmar för att sedan torka bort.

Svårt att välja yogamatta? Se vår guide till rätt yogamatta här: GUIDE