15% på byxor & leggings! Kod BYXA15 i kassan

Yogatopp Carré Bralette Hugs & Kisses - Mandala

675 kr

500 kr- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Underbar och trendig yogatopp från Mandala Yoga Wear som bara är ett måste! Rak urringning framtill som tillåter full rörelsefrihet. Snygg djupare urringning baktill. Tillverkad av hållbart Lyocell som är särskilt anpassad till fysisk aktivitet. Vacker och enkel design. Framsidan är gjord av dubbelt tyg som ger lätt stöd för bysten. Tyget är mjukt och skönt mot huden och denna passar lika bra till myskvällar hemma som under en flödande yogaklass. Fin och elegant yoga topp som du garanterat kommer älska.

  • Material: 61% Lyocell, 34% Bomull, 5% Spandex
  • Färg: Hugs & Kisses (ljusgrå med ton av ljus salvia nyans)
  • Snabbtorkande & fukthantering
  • GOTS certifierad eko-bomull
  • Tvättråd: Tvätta i 30 °C med liknande färger

Alla Mandala’s yogakläder är tillverkade av hållbara material som är bra för dig och naturen. Läs mer nedan:

TENCEL (lyocell)

Till Mandalas produkter använder de tencelfibrerna från Lenzing, som tillverkas i en särskilt miljövänlig och resurssnål kretsprocess och är baserade på förnybart eukalyptusträ.

GOTS-certifierad ekologisk bomull

All ekologisk bomull som används är producerat under etiskt korrekta förhållanden. GOTS-certifieringen (Global Organic Textile Standard) garanterar att deras bomullsbönder, färgare och sömmerskor får rättvisa löner. Dessutom används inte bekämpningsmedel, neurotoxiner eller kemiska gödningsmedel vid ekologisk bomullsodling, vilket är resursskyddande. Och fröet är naturligt fri från genteknik.