Se allt nytt, vårfint i glada & fräscha färger!

Klänning Desert Moon Boho ''Desert'' - Mahli the Label

1 899 kr

1 424 kr- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Denna bohemisk långklänning från Mahli the Label är sannerligen boho-klänningen of your dreams. Bohemiskt, blommönster med djärva färger och uttryck - inspirerade av resor, romantik och frihet. Med sin härliga vintage-style silhuett och 3/4 ärmlängd gör den sig passande för alla säsonger. En vackert böljande klänning med diskreta volanger nertill. Lite lösare passform längs ärmarna med en rynkad, åtsittande mudd. Hög slits framtill som är en mycket smickrande detalj. 

Klänningen har lite djupare V-ringning framtill med knappar av vit pärlemor framtill som sträcker sig från topp till midjan. En alldeles unik detalj som gör att du antigen kan bära den otroligt mångsidig. Kan enkelt stylas om från soluppgång till solnedgång. Bär den med knapparna stängda, eller öppna för en causal off shoulder look! Har en justerbar dragsko med toffs i midjan.

  • Färg: Desert (mörkbrun botten som går över i ljusbotten i neder delen. Med blommor och blomblad i ljusa nyanser)
  • Material: 100% Rayon
  • Passform: Luftig, avslappnad passform
  • Storlek: Oversize modell

Färgade för hand, manuellt tryckt och etiskt handgjord med kärlek på Bali av små familjeägda tillverkare. Tillverkad av 100% Rayon, ett supermjukt och luftigt material. Fritt böljande tyg och feminin siluett som tar fram gudinnan i dig.

Mahli The Label skapades av Bec och hennes dotter Mahli, varav det vackra namnet kommer ifrån, är inspirationen bakom dessa bohemiskt vackra kollektioner. Bec's vision har varit att skapa en rad plagg som med sina feminina siluetter får kvinnor i alla storlekar att känna sig vackra och självsäkra i.