Wow! Massor av nyheter!

Nätkasse Grön - Kraam by Anilla

99 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Sommarens trendigaste väska är här nätkassen ifrån Kraam ! 

Färg: Grön.

Nätkassen har länge älskats av "Zero Waste-nördarna " och de chica fransyskorna har burit hem sina baguetter i en nätkasse hur länge som helst. Nu har den blivit något av en symbol för nya tidens tänk kring hållbarhet.  Många har redan inspirerats av trenden att bära med sig sin egen shoppingbag istället för att köpa onödiga plastpåsar när de handlar. Denna nätkasse är perfekt då den tar väldigt liten plats att ha
med sig.

Detta är ju bra för miljön men även för din ekonomi.

Mått ca 60 x 25 cm inkl. handtag när den ligger mot en platt yta. Sedan expanderar påsen efterhand som du lägger saker  den.Handtagen ca 20 cm.

Perfekta strandkassen då ingen sand följer med i onödan. Dessutom passar den bra som förvaringspåse i allt från barnens rum till badrummet. Samla dina accessoarer i hallen. Eller släng i dina gympaskor på väg till gymmet. På shoppingrundan på stan kan du komplettera med en liten innerväska eller necessär för dina minsta prylar som nycklar och läppstift.

Denna nätkasse är tillverkad av  bomull som färgats. Rejäla mjuka längre handtag. Trots att den är liten expandrar den och rymmer mycket. Mycket snygg militärgrön färg.