Nytt! Bohemiska klänningar

T-shirt Yoga Manifest Tour - Eden Ashram

599 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Eden Ashram håller stängt just nu pga lagerflytt. Därför kan vi just nu inte fylla på lagret. Vi beräknar att vi kommer få mer i mitten av juli. Vill du förboka en t-shirt? Mejla oss på [email protected] 

Välkommen till Manifest. Festivalen där vi får saker att hända! Eden Ashrams designers har skapat något roligt och helt unikt med denna fantastiska festivalinspirerade t-shirt. Välkommen till MANIFEST - The Mind Control Festival. Come take the trip!

T-shirt med grafiskt screentryck på supermjuk, 100 % kammad ekologisk bomull, upprullad ärm. Ett smickrande och vackert snitt. Supercool!

Denna t-shirt är stentvättad och tillverkas etisk och i 100% ekologisk bomull (PETA vegangodkänd  bomull) Färgas individuellt för att uppnå sin unika vintage look. Denna process gör att alla tröjor blir lite unika. På det appliceras ett högkvalitets screentryck

Den både känns och ser fantastisk ut! Du vill nästan aldrig ta den av dig igen. Perfekt klädsel att ha oavsett om du har den en utekväll med tjejerna, till yogastudion eller på brunch en söndagsmorgon.

  • 100 % kammad ekologisk bomull 
  • Ekologisk produkt
  • PETA Vegansk godkänd
  • Klimatneutral tillverkning
  • GOTS - Global Organic Textile Standard
  • Eden Ashram planterar också ett nytt träd vid varje beställning!

Modellen är 179 cm lång och bär storlek S