STOR UTFÖRSÄLJNING

T-shirt YOGA - BODY & MIND TOUR - Eden Ashram

650 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Ups! Nu såldes alla vi fick hem för snabbt. Nya beräknas kommer hem i slutet av september. Mejla oss gärna för att förboka en tröja! [email protected]

Eden Ashram presenterar: YOGA - BODY & MIND TOUR T-SHIRT. För att yoga rockar. Det är perfekt!

Ni vet de där gamla ursnygga bandtröjorna men köpte på en rockkonsert. Ni vet dom man aldrig vill slänga. Nu släpper Eden Ashram en hyllning till alla dessa underbart utslitna t-shirts, men en helt ny YOGA - BODY & MIND TOUR t-shirt. Enjoy!

Snygga premium Yoga Body & Mind tour med grafiskt screentryck på supermjuk, 100 % kammad ekologisk bomull, upprullad ärm. Ett smickrande och vackert snitt. Supercool!

Denna t-shirt är stentvättad och tillverkas etisk och i 100% ekologisk bomull (PETA vegangodkänd  bomull) Färgas individuellt för att uppnå sin unika vintage look. Denna process gör att alla tröjor blir lite unika. På det appliceras ett högkvalitets screentryck

Den både känns och ser fantastisk ut! Du vill nästan aldrig ta den av dig igen. Perfekt klädsel att ha oavsett om du har den en utekväll med tjejerna, till yogastudion eller på brunch en söndagsmorgon.

  • 100 % kammad ekologisk bomull 
  • Ekologisk produkt
  • PETA Vegansk godkänd
  • Klimatneutral tillverkning
  • GOTS - Global Organic Textile Standard
  • Eden Ashram planterar också ett nytt träd vid varje beställning!

Modellen är 179 cm lång och bär storlek S