Curare Yogawear

Curare Yogawear har ett stort utbud av både över- och underdelar i olika varianter och med varierande passform. Kläderna passar både till yogan eller fritiden. Curares okomplicerade yogakläder har omsorgsfulla detaljer och perfekt passform!


Curare Yogawear - Yogakläder

Curare Yogawear är okomplicerade yogakläder med omsorgsfulla detaljer och perfekt passform. Varumärket, som har en omisskännlig grodlogotyp, grundades 2007 och har sedan dess inspirerat otaliga yogisar såväl som pilatesutövare runtom i Europa att utöva sin sport. Företaget har sitt ursprung i Tyskland, och designar funktionella yogakläder med skön passform som smickrar alla kroppstyper och sitter åt på rätt ställen, utan att hindra dig från att röra dig obehindrat i din träning.

Utöver sina funktionella egenskaper har plaggen designats med sporter som yoga och pilates i åtanke, och linjerna tycks spegla yogans intrinsikala mening och ursprung. Stilen är organisk och flödande, men präglas samtidigt av sinnlig enkelhet – samtliga är egenskaper som stämmer väl överens med yogan. 

Curare Yogawear har ett stort utbud av både över- och underdelar i diverse olika utformningar för varierande behov och med olika passform. Vare sig du är erfaren yogi eller nybörjare – eller om du vill använda kläderna för helt andra syften – så har Soul Factory i sitt utbud av Curare Yogawear något för alla.