15% på byxor & leggings! Kod BYXA15 i kassan

Meditationskudde Rund Beach Beige - Yogiraj

529 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Rund meditationskudde från Yogiraj i färgen ''Beach Beige'' som är en vacker ljus beige/sand nyans. Meditationskuddens fodral är tillverkat av ekologiskt bomull och kudden är fylld med ekologiskt boveteskal så att du kan sitta så bekvämt som möjligt med korsade ben. Fokusera på ditt andetag och njut av tystnaden under din meditation.

Att kunna stötta upp med en meditationskudde när du mediterar eller gör lugnare yoga, är så väldigt skönt för kroppen. För att hitta din inre balans är det viktigt att din kropp och själ är helt avslappnade. En bekväm meditationskudde hjälper dig att komma närmare det inre lugnet. Nyfiken på fler yogatillbehör från Yogiraj - klicka här!

  • Färg: Beach Beige (r ljus beige/sand nyans)
  • Vikt: ca 2.5 kg
  • Mått: 40 x 17 cm
  • Material: Fodral av ekologisk bomull och ekologiskt boveteskal. 
  • Avtagbart och tvättbart fodral. Bärrem på sidan.

Vi fyller våra meditationskuddar för hand i Skåne, och vi väljer att fylla dem så att de ger ett ordentligt stöd och avlastar. Om du skulle vilja ha en lösare kudde så kan du enkelt tömma innerpåsen på boveteskal så blir det precis som just du vill ha det. Du kan också fylla på boveteskal på samma sätt. Avtagbart och tvättbart fodral. Bärrem på sidan.