Välkommen till Soul Factory

Vad kul att just Du är här! Jag menar det av hela mitt hjärta. Denna yogashoppen är min dröm - en dröm att kunna dela med mig av livets goda på yogamattan. Jag vill bjuda in alla till yogan och försöka göra den lite rolig med härliga kläder, yogamattor som slår dig med häpnad och tillbehören du inte visste att behövde för att göra din yogaträning komplett.

Här hos mig på Soul Factory hittar du allt för yogisen som söker efter det där lite speciella. Soul Factory är Din ultimata Yogashop på nätet. Jag letar världen över efter varumärken som jag tror ska passa Dig. Jag försöker hitta något till alla, både till Dig som precis upptäckt yogans underbara värld och som är nyfiken på mer eller till Dig som har befunnit dig i yogabubblan en längre tid och vet vad yogan ger dig både mentalt och kroppsligt.

Yogan är bred och det finns många olika yogastilar och yogalärare. Och kanske har det aldrig funnits något som är så speciellt som just att välja yogastil och yogalärare. När du hittar det rätta så blir det som gift - ett nyttigt och glädjefullt gift.
Olika yogastilar vill ha olika tillbehör och kläder. Kundalini använder mest vita kläder då det vita stärker ”ljuset” eller det elektromagnetiska fältet/auran. Ashtangan använder mest åtsittande kläder då det är en mycket fysisk krävande yogastil, Yin yogan brukar uppskatta lite varmare yogakläder, en bolster (lång kudde), strap/band och några yogklossar och Hot Yogan uppskattar yogashorts eftersom man av naturliga skäl blir väldigt varm.

Du är varmt välkommen att titta rundor och återkom gärna till mig när du har frågor eller om du vill tipsa mig om något nytt varumärke eller om du saknar något i butiken.


Namaste! / Katarina, Soul Factory