Stor utförsäljning!

Aventurin kristall Cuddle stone Medium

90 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Kristall Aventurin. Egenskaper och betydelse

Den vackra gröna Aventurinen hjälper dig att finna din kreativitet och peppar dig att nå dina mål. Den hjälper dig att komma vidare med dina idéer och förverkliga dina drömmar En Grön Aventurin sägs också dra till sig pengar och är perfekt att ha vid löneförhandlingar, viktiga affärer eller på skrivbordet om du har eget företag. Den ger dig både tur och framgång! Aventurinen sägs också ge ett lugn och hjälpa till att mildra ångest och oro. Är riktigt "must have" sten.

  • Namn: Trumlad Aventurin
  • Modell: Cuddle atone
  • Färg: Dimmig grön
  • Storlek: ca 35-40mm
  • Vikt: ca 30-40 gram

En Cuddle stone är formad så den är rund eller oval och är extra skön att ha i handen, perfekt vid meditation. Du kan också rulla den mellan fingrarna för ett naturligt avslappnande effekt

Tänk på: Alla våra stenar och kristaller ser lite olika ut i färg, form och storlek. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan det är sådana saker som gör varje sten unik. Tänk att den du får valde just dig! Tro på att detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken, vi skickar massor av kärlek och positivitet med varje sten.

Rena gärna dina kristaller med en Salviabunt, klicka här för att se alla våra Salviabuntar.