Wow! Massor av nyheter!

Rökelse Palo Santo & Sandelträ - Sagrada Madre

80 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Sagrada Madre erbjuder handgjorda ekologisk rökelsepinnar. Palo Santo “Holy Wood” har använts sedan urminnes tider i heliga ritualer av shamaner och healers i Amazonas för att rena energier, attrahera positiv energi och inbringa lugn och själslig balans och kontakt. Rökelsepinnarna är av högsta kvalitet och aromaterapeutiska.

Den kraftfulla föreningen av Palo Santo och Sandelträ, två heliga trädslag som skapar en perfekt balans och förenar energierna i Sydamerika med Asien. Sandelträ har använts i rökelse i tusentals år av buddhister för att stilla sinnet vid meditation samt för att lindra nervositet och ångest. Sandelträ är förknippat med läkning och rening. I chakra ritualer förknippas sandelträ med rotchakrat.

Användning & Ritualer: Meditation och chakra ritualer. - Trygghet, personlig stabilitet och inre kraft. - Rena energier och attrahera positiv energi.

  • Rökelse: Palo Santo & Sandelträ
  • Boxen innehåller 8 premiumstickor.
  • Brinntid: 60 minuter (per rökelsepinne)
  • Längd: 23 cm
  • Doft: Träig och kryddig.
  • Doftnoter: Enkel men komplex doft som är söt, mjuk och varm med inslag av orientaliska kryddor och milda trätoner av Palo Santo. 
  • Innehåll: Alla produkter är helt naturliga, ekologiska och handgjorda av högsta kvalitet i Argentina. Palo Santo-trä (Peru), Sandelträpulver (Indien) och naturliga bindemedel och salt. Rökelsepinnarna är tillverkade av etiskt skördad Palo Santo. 100% vegansk och innehåller inga kemikalier eller syntetiska tillsatser.

Att tänka på:

Placera i en brandsäker behållare och på värmetåligt underlag. Tänds i ventilerad miljö. Förvaras utom räckhåll för barn eller djur. Går ej att förtära. Håll borta från brandfarliga material

"Välkommen till en botanisk och magisk värld där allt vi erbjuder är det som moder jord och naturen tillåter oss att skörda i säsong. Vi är passionerat övertygade om att naturens apotek av örter, blommor och trädslag har en helande och läkande kraft på oss människor, vår kropp, vårt sinne och själ" Reine Walfridsson