STOR UTFÖRSÄLJNING!

Yoga-Kit Magic Carpet lavendel 4mm

1 079 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Yoga-Kit Magig Carpet har det som behövs för en fysisk eller avslappnande stund på mattan. På en ljuvligt lavendel färgad botten avtecknar sig ett ljust förtrollande mönster , två korkblock för stöd och avlastning och ett yogabälte. Bältet kan användas för att fördjupa vissa positioner eller användas när till exempel armarna inte riktigt räcker till.

Yogamatta Magic Carpet Lavender 4mm - Love Generation

Love Generations Yogamatta Magic Carpet Lavender är en 4mm tjock matta med en lavendelfärgad botten och ett ljuvligt mönster i en ljusare ton. Den låga vikten på 1,2 kg gör mattan lätt att ta med sig. Om du viker den två gånger får den plats i en resväska i standardstorlek.

Yogamattan är av typen ”sticky mat” och den har ett bra torrt grepp i olika positioner. Om du svettas mycket, använd en yogahandduk på mattan för ett säkert grepp.

Yogamattan passar både för nybörjaren och för den mer erfarne yogin! Ju mer du använder den desto bättre blir dess grepp. Då den är 183 cm lång så får du som är medellång utan problem plats på mattan. 

 • Färg: Magic Carpet Lavender (lavendelfärgad botten, mönster i ljusare ton)
 • Mått:183 cm x 61 cm x 4 mm.
 • Vikt: 1,2kg
 • Material: Högkvalitativ, giftfri OEKO-TEX certifierad PVC (fri från AZO-färgämnen, DOP, ftalater och latex)

Rengöring: Torka av mattan med en trasa som är fuktad med varmt vatten och lite vinäger. Låt sedan mattan lufttorka hängande. Du kan också torka av mattan på detta sätt när den är ny för att avlägsna den hinna som du kan uppleva att mattan har när du precis börjat använda den.

Klicka här för att se våra produkter som du enkelt kan rengöra din matta med.

Greppet blir bättre ju mer du använder den. Vill du snabba på ett bra grepp, skrubba ytan lätt med en handfull grovt havssalt. Ta bort saltet med en fuktig trasa och låt mattan lufttorka.

OBS! Mattan kan kännas hal när den är våt. Om du svettas mycket, använd en yogahandduk på mattan för ett säkert grepp.

Klicka här för att se våra yogahanddukar. 

Alla Love Generations PVC Yogamattor är tvättbara i maskin. Vi rekommenderar dock att du undviker det om möjligt, då mattan får en längre livslängd om du rengör den för hand enligt ovan föreslagna metod.

.

Yogablock i Kork "My Butterfly Moment" - Soul Factory

Yogablock av naturlig kork. Block, även kallade klossar eller yogaklossar, används för att ge ett fast, stabilt stöd i olika positioner. Blocket tappar inte formen vid full belastning av kroppsvikten och skadar inte golvet som träklossar kan göra. Kan användas med valfri sida uppåt, vilket ger tre olika nivåer på höjden. Yogablock är perfekt när armarna inte riktigt når ner till golvet eller när du behöver stöd på annat sätt. Med texten ''My Butterfly Moment'' i vackert typsnitt och unikt motiv av en dekorativ fjäril och månfaser. Med detta unika och superfina motiv kan du med fördel låta ditt korkblock ligga framme som en snygg inredningsdetalj när det inte används under yogan. 

 • Vacker text: ”My Butterfly Moment”
 • Ger ett fast och stabilt stöd
 • Tappar inte formen
 • Tillverkade i Europa av naturlig, hållbar och miljövänlig kork
 • Mått: 23x12x7,5 cm.
 • Vikt: Ca 430 g
 • Priset är per styck

Kork är ett naturligt, hållbart och ekologiskt material som görs av korkekens bark. Denna kork kommer från medelhavsområdet. Ett nytt träd kan skalas på bark första gången när det är 25 år gammalt. Därefter tar det 7-10 år för barken att byggas upp igen

Yogabälte Cotton Wonderful White - Love Generation

Vitt Yogabälte i bomull från Love Generation. Ett bälte är ett mycket bra tillbehör som du kan använda ofta i din yogaträning. T ex när du sitter rakt upp och böjer dig över benen för att nå tårna. Istället för att börja på ryggen, så använd yogabandet och ta det runt fötterna och dra dig framåt. 

Yogabältet kan också användas när du ska försöka koppla händerna bakom ryggen. Då kan yogabandet fungera som din förlängda arm. Se den sista produktbilden för att bli inspirerad till fler sätt att använda bältet.

 • Mått: 250 cm långt, 3,8 cm brett.
 • Material: Bomull
 • Färg: Vitt