Wow! Massor av nyheter!

Kuddfodral Golden Folk Cushion - Wandering Folk

550 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans


Vi fullkomligt älskar dessa stora kuddfodral från Wandering Folk, med deras underbara färger och mönster som är ritade för hand. Föreställ dig en picknick nere på stranden i soluppgången liggandes på dessa underbara kuddar. Härlig boho känsla!  

Dessa små konstverk vill man inte gömma undan utan låt kuddarna ligga framme i hemmet eller på altanen. Kuddfodralet består av två lager bomulls canvas som är behandlade med upf50+ som skyddar mot solen strålar och behåller trycket intakt och levande längre. Och detta gör också att det är enkelt att torka av och hålla rent. För inomhus och utomhusbruk.

  • Golden Folk / kryddig gul med mönster i ljusgul, kanel och vit
  • Storlek 60x60cm
  • Innerkudde ingår ej! 65x65cm rekommenderas för fylligare kudde.
  • Två lager bomulls canvas
  • Digitalt tryck efter handritat mönster
  • Behandlad med UPF50+
  • Läder-tag / Undvik maskintvätt och blötläggning då tagen kan färga av sig på tyget.

Skötselråd

Torka av med fuktig trasa, eventuellt med lite såpa. Blötlägg ej och undvik maskintvätt. Trycket kommer att blekas med tiden som ger en vacker patina och historia som gör din filt ännu mer personlig.

1% for the Planet and Rainforest Rescue

Wandering Folk älskar naturen och brinner för vår miljö. Därför har de ingått i ett samarbete med Rainforest Rescue för att hjälpa till att skapa en hållbar framtid så att vi kan fortsätta att njuta av våra picknickar ute i det vilda och känna att vi gjort skillnad. 1% av all Wandering Folks försäljning går till Rainforest Rescue som jobbar helt ideellt. Rainforest Rescue jobbar för att rädda våra regnskogar och biologiska mångfalden. Tills nu har man återplanterat 330 000 träd i våra regnskogar.