Zebra Kalcit Rå large

139 kr

- FRI FRAKT (vid köp från 599:-) & fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Denna underbart vackra kristall Zebra Kalcit är väldigt ovanlig och har först börjat dyka upp de senaste åren i Mexico. Kristallen trollbinder med sina vackra bandmönster som påminner om zebrans ränder.

Denna kristall är magisk att jobba med när man bär på undantryckta och försummade känslor. Kristallen hjälper oss att transformera och förstå blockeringar i vår känslokropp. Hjälper oss att se vår inre skönhet och med den insikten har vi kraften och modet att ändra alla aspekter av vårt liv.
Meditera med Zebra kristallen för att bli en starkare och lyckligare människa.
Zebra Calcite påminner oss om de svåra stunder vi upplevt i vårt liv, men på ett sätt som främjar vår inre styrka. När man fullt ut förstår den styrka vi har inom oss förstår man verkligen begreppet att vara skaparen av sitt eget universum. Manifestera, meditera och fortsätt din andliga utveckling till den högsta versionen av dig själv. 

  • Namn: Zebra Kalcit
  • Modell: Rå
  • Färg: Bandmönster vit/svart/gul/grå
  • Storlek: ca 60-90mm
  • Vikt: ca 100-120g

Tips på hur du kan arbeta med din sten:
När du mediterar med den här stenen rekommenderar vi att du lägger den på ditt hjärta och tar djupa andetag, där varje andetag är långsammare än det sista. Blunda och föreställ dig hur ditt bankande hjärta saktar ner och öppnar sig. Låt stenens röda strålar fylla hjärtat med kärlek, passion, mod och helande energier. Låt dessa energier pulsera genom din kropp med varje hjärtslag och fylla varje del av din kropp med ny, föryngrad energi. Att göra detta dagligen eller några gånger i veckan kommer att ha en enorm inverkan på ditt humör, relationer och självvärde.

Dessa stenar och kristaller som är i lite mindre storleken är helt perfekta att ha med i fickan eller väskan!

Alla våra stenar och kristaller ser lite olika ut i färg, form och storlek. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan det är sådana saker som gör varje sten unik. Tänk att den du får valde just dig! Tro på att detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken, vi skickar massor av kärlek och positivitet med varje sten.

Rena gärna dina kristaller med en Salviabunt, klicka här för att se alla våra Salviabuntar.