T-shirt VÄLGÖRENHET "Only Love Can Truly Save The World" - Soul Factory

295 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Pre-order. Beställ idag och tröjan skickas ut i mitten av April . Snälla använd ingen rabattkod! Detta är enbart till välgörenhet. Tack.

Hjälp oss att hjälpa!  Köp vår kärleksfulla tröja där ALLT överskott (150 kr/tröja) går oavkortat till UNHCR. Det är bråttom nu! Tom 31mars dubblar Akelius Foundation summan av insamlade medel. 

Varför köpa vår tröja? Förutom att vi hoppas kunna skänka vidare mycket pengar till behövande just nu i Ukraina, känns det extra viktigt nu att vara med och skicka ut positiva budskap i världen. Att vi alla står samman och vi väljer en annan väg. Kärlekens väg.

Texten vi har valt på tröjan  "Only Love can truly save the world" står för allt detta!

Viktigt att veta! Du gör en PRE-ORDER idag. Tröjan börjar vi tillverka den 1/4 när vi vet antal, och skickas ut i mitten av April. 

Om du inte vill köpa tröjan men ändå vill hjälpa till, så kan du också välja att skänka direkt och det gör du här hos tex UNHCR
Soul Factory tjänar ingenting på att sälja tröjan, utan allt överskott går direkt till UNHCR.


  • Material: 100% GOTS certifierad ekologisk bomull
  • Modell: T-shirt kort ärm. Unisex modell så något större.
  • Färg: Vinatge white- Ljusbrunt tryck
  • Tvättråd. 30 grader. Stryk ej på trycket

Plaggets certifieringar

GOTS certifierad ekologisk bomull & Oeko-Tex Standard 100

GOTS är en global certifiering som täcker ekologiska texiler medan OEKO-TEX är en global certifiering som täcker ekologiska och icke ekologiska textilier. Båda har strikta teststandarder på plats. Om en produkt har GOTS- eller OEKO-TEX-certifiering kan du vara säker på att produkten har testats och är så säker som den kan vara.

Fair Wear Foundation

En nederländsk oberoende förening vars medlemmar har åtagit sig att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin.

PETA Vegan Approved

"PETA-Approved Vegan" -logotypen gör det möjligt för företag som säljer kläder, tillbehör, möbler eller heminredning att lyfta fram sina veganerbjudanden och hjälper konsumenter att hitta djurfria produkter. På så sätt kan konsumenten enkelt göra inköp som överensstämmer med deras värderingar.