IDAG! Få unik boho-tygkasse som gåva*

Yogaleggings Jungle Fever - Soul Factory

799 kr- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Yogaleggings från vårt eget märke Soul Factory. Underbart mjuka, sköna leggings med extra hög midja för bästa känsla och rörlighet. Återvunnet tyg som är följsamt och stretchigt utan att bli genomskinligt. Dessa läckra yogatights sitter på plats i alla tänkbara yogapositioner.

Jungle Fever har ett bohemiskt mönster med blad och löv i olika blå toner men inslag av orange. Kanten längst ner på benen samt högst upp i midjan har ett helt annat mönster med ornament i orange, grått och blått som bryter av och ger en snygg effekt på dina yogaleggings.

Storlekar är alltid svårt på leggings då det beror så mycket på hur man vill att som ska sitta. Men efter att ha provat på många testpersoner så har vi kommit fram till ungefär så här. Dock ska tilläggas att de är mycket stretchiga så gå hellre ner om du ligger precis på skarven.

32/34 = XS
36/38 = S
38/40 = M
40/42 = L
42/46 = XL
46/50 = XXL

  • 85% återvunnen polyester, 15% spandex
  • Sanna i storleken. Har du normalt small så välj small. Ligger du mellan två storlekar så är det en smaksak hur man vill att dom sitter. Ta den mindre om du vill ha mer åtsittande känsla
  • Hög midja
  • Tvättas i 40 grader
  • Tillverkade i fabrik som drivs av förnyelsebar energi