GÅVA! 7 kristaller idag!*

Yogabyxa Bhumi Charcoal - Urban Goddess

899 kr- GÅVA - kristallkit. Skriv MIDSOMMAR som meddelande i kassan

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Urban Goddess Bhumi är bekväma yogabyxor i avslappnad, snygg modell. De är tillverkade av bambu och ekologisk bomull vilket ger dem en naturlig dry-fit funktion. Byxorna sitter bra på plats genom sitt breda, mjuka midjeband. De lösa benen går ihop i en mudd längst ner och du har två praktiska sidofickor som en extra detalj.

Byxorna är perfekta för dagarna då du helt enkelt inte har lust att ha på dig tajta yogaleggings, eller för de yogisar som trivs bättre i lösare byxor överlag. Oavsett vilket så är Bhumi yogabyxor ett utomordentligt tillskott i garderoben - både till yogan och för att slappa runt i hemma.

  • Modell: Bhumi
  • Färg: Charcoal (mellan/mörk, mjuk grå nyans))
  • Material: bambu, ekologisk bomull & elastan
  • Två praktiska Sidofickor
  • Passform: Lös passform i benen, muddar nedtill och mjukt midjeband

XS (34/36)

S (36/38)

M (38/40)

L (40/42)

XL (42/44)

XXL (44/46)

Urban Goddess använder ren ekologisk bomull till alla sina plagg, vilket gör att dina yogakläder andas tillsammans med dig. Urban Goddess yogakläder använder ett tryck istället för etiketter för att förhindra irritation eller klåda under dina heliga stunder.

Älska dina Urban Goddess yogakläder och de kommer att älska dig tillbaka. Tvätta vid 30 grader, med liknande färger och med avigsidan ut. Stryk inte över trycket.