Wow! Massor av nyheter!

Byxa Indira Blue Poppy Cobalto - Maison Hotel

1 399 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Maison Hotel sprider kärlek med bohemiska byxorna Indira med vintage trycket Blue Poppy.

Missa inte chansen till dessa grymma byxor som för tankarna tillbaka till 70-talet. Botten på byxorna är cremé/blå (går in i varandra) och ett vintagetryck i häriga blå färger. Cool byxa som du kan matcha till massor! Känn dig fri och avslappnad i dessa luftiga byxor. Kollas in alla bilder, de talar nästan för sig själv. Det lite kraftigare tyget är en härlig blandning mellan bomull och linne.

  • Färg: Beige/blå botten med olika blå vintagetryck.
  • Material: 80% bomull 20% linne
  • Passform: Luftiga med knapp, dragkedja fram. Rak modell.
  • Storlek: Normal i storlek. Soul Factory testar: Storleken känns normal, kanske något större runt höften. Jag hade kunnat ha både Small och Medium så är du mellan två storlekar hade jag gått ner en storlek. (generell storlekstabell sista bilden)
  • Tvättråd: Handtvätt, torktumla ej
  • Mått small: Ytterben 106cm | Innerben 75cm | Midja 36cm (rakt över)

Modellen är 1,84cm och bär stl. S

Maison Hotel siktar på att återuppliva den bohemiska storhetstid då hippies från jordens alla hörn bodde på gamla bondgårdar, latade sig under den gasande solen och dansade hela natten lång, barfota i fullmånens sken, Kollektionerna är inspirerade vintageskatter som följer fotspåren från den eklektiska 'Flower Power'-rörelsen på 60- och 70-talen. "Ibiza Bohemia

"Everything began with a trip to India. India has been since the beginning the inspiration to the Maison Hotel universe". Amrit & Samuel


Eftersom vi kommer från den stressiga företagsvärlden utan andrum tog vi beslutet att gå in i ett slow mode . Genom att ge näring åt vår eviga nyfikenhet genom att resa, skapa meningsfulla kontakter och tillbringa tid nära havet lärde vi oss om kreativitetens förmåga att läka.

Efter en serie osannolika sammanträffande som kulminerade i ett omvälvande möte med en fransk kock och modedesigner i Jaipur, bestämde vi oss för att skapa Maison Hotel - ett bohemiskt modemärke inspirerat av det vi älskar och av allt som är autentiskt.
Utan några förkunskaper om modebranschen gav vi oss ut på en självlärd resa om modedesign, traditionella vävtekniker och distinkta broderikunskaper med målet att skapa tidlösa plagg med vintageanda.

Loving the inspirational process;