Wow! Kolla in alla coola yogaleggings!

Halsband Force of Nature Necklace - Ananda Soul

2 999 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Smycken från Ananada Soul är ren kärlek i en liten ask. Här i form av ett otroligt vackert halsband "Force of nature" 

Energin från den grekiska gudinnan Artemis finns i detta kraftfulla halsband. Det vackra hänget åtföljs av en fantastisk Morganitkristall. Artemis som avbildas på hänget är en naturkraft, självständig och oberoende. Hon är källan, och en dotter till jorden. Den skira morganitkristallen viskar uråldrig visdom ur inre djup och åberopar vår medfödda, ständigt närvarande kraft att forma våra egna, unika liv.

"This is my life" som det är ingraverat på baksidan av detta diamantformade hänge berättar historien om vår medfödda  frihet och påminner oss om att hedra varje enskild livsform runt omkring oss. Halsbandet har en kraftigare och lång kedja som kan bäras i fyra olika längder, vilket kompletterar den fängslande designen.

Varje smycke har välsignats i en balinesisk ceremoni.

 • 22k förgyllt sterling silver 925
 • Längd: Justerbart  64 cm / 68 cm / 72 cm / 76 cm
 • Hängets mått: 3,3cm
 • Mått Morganit hänge: 1,4 cm
 • Stenar: Morganit
 • Certifierade återvunna ädla metaller och hållbart framställda stenar
 • Varje smycke har välsignats i en balinesisk ceremoni.


Anandas grundfilosofi är att leva på ett vis så att världen hela tiden blir lite bättre. Det genomsyrar hela deras produktion, materialval, arbetsförhållande, design och kommunikation ut till alla medmänniskor.
Ditt Ananda smycke  är med och gör skillnad på följande vis:

 • Hjälper till att stödja en balinesisk familj i nöd via projektet ”Adopt a family”
 • Är tillverkad av hållbara och återvunna material
 • Ger jobb till mödrar med barn som lever på gatan i Bali
 • Bär på kraftfulla helande vibrationer

Skötselråd:  

För att kunna ha glädje av ditt smycke länge kan du ge det extra omtanke genom att ta av dem när du tränar, diskar och duschar. Undvik att bada i klorerat eller salt vatten. Förvara dem gärna i en smyckesask eller liknande för att undvika repor. Tänk på att förgyllning är en ytbehandling och kommer naturligt slitas med tiden

Om smycket: 

Ta del av essensen av Artemis med detta underbara halsband. Känd som den grekiska gudinnan för jakt, vildmark, förlossning, oskuld och fertilitet lever hon efter sina egna regler. Hennes starka oberoende och engagemang för hela livet – det vill säga jorden, växterna, djuren och mänskligheten – inspirerar oss att kliva in i vår egen djärvhet och styrka genom att utnyttja vår koppling till källan. Det är från denna koppling som vi själva blir en naturkraft för det goda.

Morganit, ömhetens och modets sten, påminner oss om att vår kraft ligger i medkänsla och kärlek. Det väcker en djup koppling till de gränslösa krafterna av kärlek och godhet som finns i detta universum. Som en sann hjärtsten framkallar den gudomlig medkänsla, den främjar rättvis behandling av alla levande varelser och främjar jämlikhet i alla relationer.