Wow! Massor av nyheter!

Halsband Dreamseed necklace - Ananda Soul

1 999 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Smycken från Ananada Soul är ren kärlek i en liten ask. Här i form av ett otroligt vackert månhalsband "Dreamseed" Justerbart halsband för olika tillfällen.

Allt startar med magi, det vet månen. Och hon har rätt. Varje ny början rymmer nyhetens, initieringens magi, om än bara för ett flyktigt ögonblick. Må dessa små frön vara en mild påminnelse till din själ om att du med varje ny början får göra en önskan, eftersom varje ögonblick i livet erbjuder en möjlighet till tillväxt och framåtriktad rörelse. Plantera fröet och ta språnget. Allt finns där ute för dig.

  • 22k förgyllt sterling silver 925
  • Längd: justerbar för att passa alla: 36 cm / 40.5 cm / 45 cm
  • Hängets mått:  0.8 x 0.65 cm - 1.24 x 0.66 cm 
  • Stenar: Regnbågsmånsten och Labradorite
  • Certifierade återvunna ädla metaller och hållbart framställda stenar
  • Varje smycke har välsignats i en balinesisk ceremoni.


Anandas grundfilosofi är att leva på ett vis så att världen hela tiden blir lite bättre. Det genomsyrar hela deras produktion, materialval, arbetsförhållande, design och kommunikation ut till alla medmänniskor.
Ditt Ananda smycke  är med och gör skillnad på följande vis:

  • Hjälper till att stödja en balinesisk familj i nöd via projektet ”Adopt a family”
  • Är tillverkad av hållbara och återvunna material
  • Ger jobb till mödrar med barn som lever på gatan i Bali
  • Bär på kraftfulla helande vibrationer

Skötselråd:  

För att kunna ha glädje av ditt smycke länge kan du ge det extra omtanke genom att ta av dem när du tränar, diskar och duschar. Undvik att bada i klorerat eller salt vatten. Förvara dem gärna i en smyckesask eller liknande för att undvika repor. Tänk på att förgyllning är en ytbehandling och kommer naturligt slitas med tiden

Om smycket: 

Ananda Soul´s  Dreamseed-halsband bär en vacker halvmåne prydd med månstenar, tillsammans med två "frön" gjorda av labradorit. Labradorit är en sten förknippad med magi, transformation och förändring. Denna design är kopplad till nymånen.

Låt dem vara små frön som tänder ditt mod och din nyfikenhet för det nya och det okända. Dina instinkter kommer alltid att vägleda vägen mot större visdom.

Labradorite är ren magi uttryckt i 'labradorescens', ett bländande optiskt fenomen av blått, grönt och djupt blått som skimrar i ljuset. Den påminner oss om universums magi – och magin inom oss.