Wow! Massor av nyheter!

Yggdrasil

Yggdrasil har underbart vackra Yogamattor i Kork med många olika, läckra prints på. Korkmattorna är har naturgummi i basen vilket ger ett perfekt grepp på golvet. Ytskiktet av ekologisk kork gör mattan halkfri och den är även antibakteriell av naturen.


Yggdrasil - Yogamattor i Kork

Yggdrasil skapades 2012 av Carina och Anders. Här är deras ord om företaget och dess utveckling: Med åren utvecklades vi som företag och människor och vi valde att ta riktning mot yoga och yogafilosofin. Vi insåg att vi, likt många andra,  sökte en fysisk påminnelse om att stanna upp och känna efter. Är detta rätt väg för mig att gå? Är jag lycklig där jag är eller behöver jag ändra något?

Vi skapade då våra ekologiska yogamattor i kork med fantastisk halkfri egenskap för att ge det ultimata verktyget för dig som praktiserar yoga. Vi anser att yoga är en praktik och en konstant utveckling, likt livet, inte en tävling eller ett sätt att mäta sig med andra. Målet för oss är att skapa en vacker yogamatta som inspirerar dig att ta steget på mattan. Att ge dig tiden att praktisera. Börja med en kopp te. Läs en bok eller drick ett glas vin. Ta din tid för dig. När du är redo så tar du din yoga vidare och hitta ditt lugn. Mattan är Din plats.