Wow! Massor av nyheter!

Yogamatta PRO mat Black Magic (lila) 6mm - Manduka

1 439 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Mandukas PRO Mat är deras absolut storsäljare. Den har livstidsgaranti, och har varit omtalad som en av marknadens bästa mattor i många många år. Fägen på denna mattan heter Black Magic och är en härlig lila färg.

PROmat har en mjukt dämpande känsla och mycket greppvänlig yta med ett toppskikt av halkdämpande material. Den stängda cellytan förhindrar fukt, mikrober eller bakterier från att absorbera in i mattan och den är väldigt lätt att rengöra. Mattan blir bara bättre med flitigare användning och hela PRO-serien har livstids garanti! Viktigt att veta är att den behöver "yogas in" för att få bra grepp. Läs mer om detta längre ner på sidan.

Precis som dina favoritjeans eller ett par skor så behöver mattan en inkörningsperiod för att den ska bli riktigt bra, och som Du vill ha den. Räkna med ca 3 månaders daglig användning innan greppet blir som du önskar, men sedan håller det i många år framöver. 

Om du vill snabba upp den processen så kan du testa "saltmetoden" som Manduka rekommenderar. Vi har även blivit tipsade om att det fungerar bra att gnugga av mattan med riktigt varmt vatten och mild såpa.

Saltmetoden:

  • Lägg mattan ute i solen i minst en timme (inget måste, men det brukar göra att saltprocessen blir extra bra)
  • Ta en riktigt mängd med grovt havssalt, strö ut det på mattan, skrubba in det med händerna (använd handskar om det behövs)
  • Låt saltet ligga kvar och verka i 24 timmar, under denna tid kan du med fördel skrubba in saltet med händerna 1-2 gånger till
  • Ta en skål med varmt vatten och en ren trasa för att torka bort alla saltrester