Wow! Massor av nyheter!

OHMat

Yogamattorna från OHMat är snälla mot både miljö och kropp. Materialen som används är noggrant utvalda för att göra yogamattorna både ekologiska och hållbara, så de här yogamattorna är något i särklass för den medvetna yogin. 

OHMats yogamattor finns i två varianter, Instant Strong Grip som har ett fantastiskt grepp direkt från start. Den andra varianten har också en anti-slip funktion som aktiveras när den kommer i kontakt med väta/fukt, vilket gör den optimal till Hot-yoga.


OHMat - Yogamattor

OHMats grundare Debbie fick under en utbildning till yogainstruktör i Bali sin första vision om att designa färgglada yogamattor med spirituella tryck. Därigenom föddes också hennes företag, som idag är baserat i Nederländerna och erbjuder unika, vackra och framförallt yogamattor med spirituell känsla. Produkterna från OHMat består helt enkelt i yogamattor för den som vill ha något helt utöver det vanliga. Samtliga tryck ritas för hand av Debbie själv innan de görs om till en grafisk design, så mattorna är unika skapelser för just OHMat. Som hon själv beskriver det lägger hon stor kärlek och tanke bakom varje enskilt tryck för att de ska omgärdas av och vidarebefordra den energi hon själv strävar efter att förmedla till kunden i all form av kontakt. 

Soul Factory är exklusiv återförsäljare av OHMats yogamattor i Sverige, så detta är märket för dig som söker en vacker, ekologisk och hållbar yogamatta som sticker ut från mängden.

OHMat Instant Strong Grip

Dessa Yogamattorna har, precis som namnet antyder, en superbra grepp direkt från start! De har vackra mönster som skurits ut med laser på mattan för ett exklusivt och vackert intryck. 

Tillverkad av högpresterande naturgummi vilket är ett toppenbra val för miljön. Eco-vänlig, vacker och hållbar yogamatta. Instant Strong Grip är, giftfri, PVC-fri, luktfri och återvinningsbar. Storleken är 183cm lång och 68cm, vilket gör den till lite bredare än de flesta yogamattorna.

Hot Yogamattan som är snäll mot Moder Jord 

Yogamattan är snäll mot både miljö och kropp. Materialen som används är noggrant utvalda för att göra yogamattorna både ekologiska och hållbara, så de här yogamattorna är något i särklass för den medvetna yogin. OHMats mattor är gjorda av 100% naturligt gummi, och den mönstrade ovansidan är tryckt med vattenbaserad ekologisk färg som är hållbar och inte nöts bort över tid. Det översta lagret är av mjuka mikrofibrer för en mer behaglig direktkontakt med kroppen. Mattorna har också en anti-slip funktion som aktiveras när den kommer i kontakt med fukt.

Mattans naturliga absorberande egenskaper gör den perfekt för exempelvis Bikram Yoga och andra svettiga övningar, men är samtidigt väldigt len och skön att bruka vid andra, mer sittande yogaformer. Dessutom är mattan grym att använda som vanlig träningsmatta! 

För att få bra grepp rekommenderar vi att du sprayar mattan med vatten innan eller under passet för extra bra grepp.  Som med alla mattor ska mattan "yogas in" för att få den perfekt för dig.
Mattan är avtorkningsbar och tål maskintvätt på låg temperatur, men handtvätt med vatten och ekologiskt/naturligt tvål är att rekommendera.
Svårt att välja yogamatta? Se vår guide till rätt yogamatta här: GUIDE