20% på alla smycken IDAG

Warriors of the Divine - we believe in angels!

Soul Factory kan stolt gå ut med att vara den första återförsäljaren i Sverige till Warriors of the Divine och dess
sagolika kimono.
Den bohemiska stilen tillsammans med de fantastiska färgerna utstrålar en känsla av både elegans och lekfullhet. 

Warriors of the Divine - Yogia.se
Warriors of the Divine har sitt ursprung i vackra Bali där grundaren Lisa blev guidad av änglarna att gå sin egen väg. Sagt och gjort detta blev inspirationskällan till Warrior of the Divine och dess fantastiska kimonos med änglavingar. Varje kimono tillverkas manuellt med hjälp av gamla batikhandmålningsmetoder och får genomgå en individuell handgjord resa innan den hamnar på bäraren. Yogia kan stolt gå ut med att vara den första återförsäljaren till Warriors of the Divine i Sverige!

Bakgrund
Historien bakom Warriors of the Divine är väldigt vacker och visar på att ingenting är omöjligt om du bara tror på dig själv och dina drömmar. När Lisa (grundaren till Warriors of the Divine) år 2010 reste till Bali besökte hon en välkänd sierska vid namn ”White Star”. Under sin session med ”White Star” fick Lisa veta att hon inom 3 månader skulle återvända till Bali för att starta en egen verksamhet och flytta till Bali. Lisa var väldigt skeptisk när hon lämnade sin session den dagen, att flytta till Bali och starta en egen verksamhet kändes som en overklig dröm att uppfylla.

Lisa hade redan börjar skapa sina handgjorda kimonos med änglavingar men aldrig tidigare försökt sälja dem. En vecka efter sin session med ”White Star” återvände Lisa till sitt hem i Byron Bay med 12 kimonos i förhoppningen om att sälja några av dem till sina vänner och på en lokal marknad. Men redan dagen innan marknaden hade hon lyckats sälja slut på sitt lager när hon egentligen bara skulle ånga sina kimonos inför marknaden i sin väns affär. Att bära en av sina kimonos visade sig även vara tillräckligt med marknadsföring för att sälja mirakulöst många på kort tid, en dag sålde Lisa 9 kimonos på 3 timmar. 
Dessa händelserna gjorde att Lisa började fundera på om hon faktiskt kunde designa och göra mode. Hon spånade vidare på idén och i bakhuvudet tänkte hon på vad ”White Star” hade berättat för henne. 

På grund av sin begränsade budget var det trots allt någonting som gjorde att hon inte vågade satsa, hon hade inte råd att starta ett företag för att sedan misslyckas. Lisa valde därför att be änglarna om vägledning. På sina knän bad hon mot himlen om ett tecken på att detta var något hon skulle genomföra.

Warriors of the Divine - Yogia.se

Samma dag var Lisa på en BBQ hos en vän. Där befann sig även en kvinna som sökte Lisas blick. Efter ett tag berättar kvinnan att hon är en ängelläsare och hon har några viktiga meddelanden till Lisa. Hon fortsatte sedan med att ärkeängeln Gabriel stöttade Lisa och att hon utan tvekan skulle starta sin verksamhet. Kvinnan (som hon aldrig tidigare träffat) fortsatte med att beskriva Lisas kimonos som hon redan tillverkat i detalj vad gäller färg och utförande. Lisa kunde knappt tro sina öron, självklart kunde hon inte argumentera emot en ängel.

Inom några månader var Lisa tillbaka i Bali för att starta sin nya verksamhet och ett år senare bestämde hon sig för att flytta till Bali och följa sina drömmar, detta var början till Warriors of the Divine.


Design & Tillverkning
Kimonos från Warrirors of the Divine är utformade för att kunna bäras av alla kvinnor. Du kan med fördel känna dig lyxig i deras gudomliga kimonos och bära dem som ett uttryck för din inre gudinna. Warriors of the Divine tillverkar kimonos som är kända för sin bohemiska stil med en touch av både elegans och lekfullhet.

Den verkliga skönheten hittar du inom tillverkningen av kläderna. Alla kimonos tillverkas för hand med hjälp av gamla batikhandmålningsmetoder. Tillverkningen av varje kimono är en traditionell kärleksfull process. Eftersom varje kimono är individuellt handmålad kan det eventuellt förekomma inkonsekvenser, något som inte bör betraktas som brister utan som en unik del av plagget och en indikation på att det är handgjort arbete. Eftersom färgerna blandas på nytt varje gång kan färgerna variera med 10-20%.

Du kan vara trygg med att de skickliga balinesiska arbetarna som tillverkar kimonos från Warriors of the Divine producerar kläderna under rimliga arbetsförhållanden med en rättvis lön eller mer (enligt den indonesiska regeringen). Tillverkningen sker dessutom i en säker, ljus och välventilerad miljö. 


Warriors of the Divine - Yogia.se


 I Believe in Angels. I rely on Miracles. 
It is my wish that every woman dress from the space of expression and celebration of herself as Divine
 - Warriors of the Divine


Du hittar många ljuvliga kimonos från Warriors of the Divine på Yogia i flera färger och utföranden. 
Tveka inte på att klicka hem din alldeles egna handgjorda kimono med fantastiskt vackra vingar!