Yogaolja "Hold Me" - Souli Collective

269 kr- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Yogaoljan Hold Me från Souli Collective ger dig harmoni, glädje och kraft samtidigt. En verklig boost i energi och motivation för ditt kreativa flöde. En kraftfull känsla av förnyelse som höjer din självkänsla, öppenhet, självförtroende och styrka. 

En ljuvlig blanding av högkvalitativa eteriska oljor, ekologiskt kallpressad basolja och etiskt framställda kristaller. Du väljer själv om du önskar få din olja med en roller eller pipett.

Hold Me ger näring till din själ med en blandning som lyfter upp dig. Patchouli, Jasmine, Mysk, och Apelsin hjälper till att trösta dig och ger dig optimism och självkänsla. Läs mer om alla egenskaper och hur du använder oljan längre ner på sidan.

Handgjorda i Sverige, med kärlek och själ. Hold Me står för: Comfort. Acceptance. Uplifting.

 • Namn: Hold Me
 • Basolja: Ekologisk kallpressad jojobaolja
 • Eteriska Oljor: Patchouli, Jasmine, Mysk, Apelsin
 • Kristaller: Karneol, MalakitDoft: 
 • Doft: Varm och söt med citrustoner. Jordnära och uppfriskande doft, både träig och blommig. Mjuk & söt med en aning exotiska kryddor.
 • Förpackning: 10ml oljeblandning i en glasflaska
 • Välj mellan pipett eller roller
 • Tillverkade för hand i Sverige

Pipett eller Roller?

Här är det helt enkelt upp till dig. Skillnaden är att du får ut mindre mängd olja med rollern, medan du med pipetten kan välja mängden genom att klämma i gummitoppen för att kontrollera mängden droppar.

Rollin ’it: Perfekt att ha på språng i din jacka eller väska, eftersom det inte finns någon risk för läckage. Den är enkel att applicera och du behöver inte använda händerna för att sprida ut oljan. Perfekt för bussresan, på din arbetsplats mm.

Drip Drop:
Det ger en lyxig känsla när du själv applicerar dropparna. Du kan se dropparna och känna doften medan du applicerar oljan. Det är även en fin inredningsdetalj för ditt hem. Perfekt att ha bredvid din säng eller vid din meditationsplats. 

Du kan också ha pipetten med dig  men! Pipetten är mindre spillsäker med tiden så du behöver ha koll på om den slutar att hålla tätt. Om det händer beror det på att en droppe har kommit in i lockets fästen, vilket gör dem oljiga och det blir svår att hålla tätt. Du kan lösa detta genom att torka av oljan och kontrollera att den sluter helt tätt igen. Trots denna ansvarsfriskrivning är just pipetten och dess lyxiga känsla en stor favorit.

Mer om Hold Me

Hold Me vill ge dig känslan av tro till ditt hjärta. Ren acceptans och lugn som påminner dig om att du är precis där du ska vara. Lita på universum och vägen det har förberett för dig. Blandningen innehåller den stabiliserande stenen Karneol som finns där för att hålla dig när du känner dig lite låg.

En blandning fylld med otroligt upplyftande och inspirerande egenskaper. De hjälper till att rengöra och läka din aura och det är här för att skydda dig. Malakit är en kraftfull skyddssten som öppnar hjärtat och uppmuntrar dig att ta risker.

Hold Me är din "go to olja" när du känner dig ledsen, förlorad, låg, har humörsvängningar, känner skam, är stressad eller förvirrad. Eller när du känner brist på kärlek och intimitet.

Doften är som att ligga på ett fält, under ett vackert apelsinträd, på en varm sommardag. Med andra ord är doften varm och söt med citrustoner. Den är jordnära med en uppfriskande doft som är både träig och blommig. En mjuk och söt doft med en aning exotiska kryddor.

Egenskaper

Upplyftande, Stödjande, Sensuell, Fokus, Återupplivande, Acceptans, Tillit, Balans, Lugnande, Skydd, Visdom, Komfort, Självförståelse, Positiv omvandling, Läkning, Känslomässig värme, Kreativitet, Harmoni, Mod, Lycka, Självkänsla. 

Användningsområden

Använd dem som du själv föredrar, genom att applicera på huden och/eller genom inandning.  

På din hud: Applicera en eller två droppar av oljan (eller rulla några cirklar om du väljer rollern) på en av dina pulspunkter såsom handleder, tinning och nacken. 

Inandning: Applicera några droppar oljeblandningen i händerna och andas in. Du kan också lägga till några droppar i ett ljus eller på en liten bit tyg.

Innehåll

Organic cold pressed Jojoba oil, Patchouli (pogostemon cablin) essential oil, Jasmine (jasminum officinale) essential oil, Mysk () aroma oil, Orange (citrus sinensis) essential oil, 0,1% Organic Rosmarinus officinalis Antioxidant, Carnelian and Malachite

Försiktighetsåtgärder

 • Endast för utvändig användning
 • Tänk på att alla oljor kan ge fläckar på kläder och annat. Var extra försiktig med olja på/vid din yogamatta.
 • Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom
 • Alla reagerar olika på olika oljor, testa först på en liten yta av huden
 • Använd ej under graviditet utan läkares inrådan
 • Ska användas inom 6 månader efter öppnandet