Yogaolja "Golden Flow" - Souli Collective

339 kr- FRI FRAKT (vid köp från 599:-) & fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Yogaoljan Golden Flow från Souli Collective hjälper dig att se nya möjligheter, förverkliga drömmar och mål, öva manifestationer och mildra negativa känslor kring pengar samt attrahera mer utav dem. Säg hej till en flaska fylld med tur och gör dig redo att glida in i ett tillstånd av överflöd med denna upplyftande blandning.

En ljuvlig blanding av högkvalitativa eteriska oljor, ekologiskt kallpressad basolja och etiskt framställda kristaller. Du väljer själv om du önskar få din olja med en roller eller pipett.

Golden Flow ökar ditt självförtroende, skyddar dig mot negativ yttre påverkan och kan hjälpa till att ansluta till ditt högre jag och ditt verkliga syfte. Sandelträ, Lagerblad, Bergamott, Kryddnejlika, Mandarin hjälper dig att rensa känslomässiga mönster som kan komma i vägen för att ta emot. Släpp känslor som rädsla och känslan av att du inte räcker till. Släpp dina bekymmer och gå in i öppenhet. Läs mer om alla egenskaper och hur du använder oljan längre ner på sidan.

Handgjorda i Sverige, med kärlek och själ. Golden Flow står för: Money Magnet. Loosen Up. Abundance.

 • Namn: Golden Flow
 • Basolja: Ekologisk kallpressad jojobaolja
 • Eteriska Oljor: Sandelträ, Lagerblad, Bergamott, Kryddnejlika, Mandarin
 • Kristaller: Grön Aventurin, Tigeröga
 • Doft: Rik, varm, kryddig på ett sött sätt. Fräsch på fruktigt sätt med en blommig och citrusaktig touch.
 • Förpackning: 10ml oljeblandning i en glasflaska
 • Välj mellan pipett eller roller
 • Tillverkade för hand i Sverige

Pipett eller Roller?

Här är det helt enkelt upp till dig. Skillnaden är att du får ut mindre mängd olja med rollern, medan du med pipetten kan välja mängden genom att klämma i gummitoppen för att kontrollera mängden droppar.

Rollin ’it: Perfekt att ha på språng i din jacka eller väska, eftersom det inte finns någon risk för läckage. Den är enkel att applicera och du behöver inte använda händerna för att sprida ut oljan. Perfekt för bussresan, på din arbetsplats mm.

Drip Drop:
Det ger en lyxig känsla när du själv applicerar dropparna. Du kan se dropparna och känna doften medan du applicerar oljan. Det är även en fin inredningsdetalj för ditt hem. Perfekt att ha bredvid din säng eller vid din meditationsplats. 

Du kan också ha pipetten med dig  men! Pipetten är mindre spillsäker med tiden så du behöver ha koll på om den slutar att hålla tätt. Om det händer beror det på att en droppe har kommit in i lockets fästen, vilket gör dem oljiga och det blir svår att hålla tätt. Du kan lösa detta genom att torka av oljan och kontrollera att den sluter helt tätt igen. Trots denna ansvarsfriskrivning är just pipetten och dess lyxiga känsla en stor favorit.

Mer om Golden Flow

Kärnan i mandarin-olja är glädje, lycka och lekfullhet. Den hjälper dig att komma i kontakt med ditt inre barn. Den låser upp kreativa energier och hjälper till att släppa negativa känslomässiga mönster.

Kryddnejlika lockar till sig lycka och energi. Varje flaska är infuserad med grön aventurin - tillväxtstenen - oavsett vad den rör vid, så blomstrar det. Anpassa dig till universums rikedom och bjud in mer välstånd och överflöd i ditt liv.

Att dofta på Golden Flow är som att gå in i ett spa fylld med lugn och komfort. Ett lugnande utrymme som ger dig varma känslor och uppfriskande energi. Med andra ord är doften rik, varm, kryddig på ett sött sätt, fräsch på fruktigt sätt med en blommig och citrusaktig touch.

Det är din "go to olja" när du känner dig stressad, har fastnat i din karriär och ekonomi, känner dig oinspirerad och omotiverad, har brist på kreativitet, har negativa känslor eller har fastnat i ditt sinne.

Egenskaper

Lycka, Renande, Kreativitet, Upplyftande, Överflöd, Förtroende, Fantasi, Självständighet, Välstånd, Lugn, Karriär, Framgång, Balans, Skydd, Klartänkande, Personlig kraft, Viljestyrka, Jordande, Kraft, Mod.

Användningsområden

Använd dem som du själv föredrar, genom att applicera på huden och/eller genom inandning.  

På din hud: Applicera en eller två droppar av oljan (eller rulla några cirklar om du väljer rollern) på en av dina pulspunkter såsom handleder, tinning och nacken. 

Inandning: Applicera några droppar oljeblandningen i händerna och andas in. Du kan också lägga till några droppar i ett ljus, på en liten bit tyg eller kudde.

Innehåll

Organic cold pressed Jojoba oil, Sandalwood (Santalum Spicatum) essential oil, Bay Leaf (Laurus Nobilis) essential oil, Bergamot (citrus bergamia) essential oil, Clove (syzygium aromaticum) essential oil, Organic Mandarin (citrus nobilis) essential oil and 0,1% Rosmarinus officinalis Antioxidant with Green Aventurine and Tiger Eye.

Försiktighetsåtgärder

 • Endast för utvändig användning
 • Tänk på att alla oljor kan ge fläckar på kläder och annat. Var extra försiktig med olja på/vid din yogamatta.
 • Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom
 • Alla reagerar olika på olika oljor, testa först på en liten yta av huden
 • Använd ej under graviditet utan läkares inrådan
 • Ska användas inom 6 månader efter öppnandet